07. Decembris 2010, 21:29
Par tiem transporta līdzekļiem ,kas uzskaitē pieļauju,ka krāsies nodokļi un ieņēmumu dienests jau zinās,kā piedzīs,bet ,kas noņemti no uzskaites un nepiedalās satiksmē nevajadzētu gan.
07. Decembris 2010, 21:51
Nejauciet cilvēkiem galvu! Kas noņemti no uzskaites, tie noņemti, tur neko neiekasēs. Mainīsies parastā nodokļa iekasēšana t.i. ja neieradīsieties uz Tehnisko Apskati, tad rēķinu piesūtīs pa pastu par katru no uzskaites nenoņemto transportlīdzekli. Tas jau sen bija plānots sākot ar nākamo gadu t.i. pēc mēneša jau sāksies.
07. Decembris 2010, 21:55
Rīt domāju šo jautājumu risināt CSDD, tad arī uzrakstīšu, ja ko uzzināšu. Tas, ko teicu, bija juristu sacītā apkopojums - ar piebildi, ka tomēr pārāk daudz kas nav skaidrs...
07. Decembris 2010, 22:12
Jautājums ir:
1) Vai nodoklis attiecas uz reģistrētajiem vai īpašumā esošajiem TL.
2) Kāds ir nodokļa mērķis? Recesijas laikā pildīt valsts un slēpti privāto (CSDD) kasi, vai uzturēt ceļus utt.
07. Decembris 2010, 23:34
Hmm, atcerējos ka vecais w124 juridiski vel eksistē. Jāsteidz laikam rakstīt nost, lai nav 100Ls gadā jāsāk maksāt par neesošu mašīnu.
08. Decembris 2010, 00:11
07 December 2010 14:02:52 Misters X rakstīja:
Jā, es to tā biju domājis kā Ome saka.
Degviela bez akcīzes, dubultā PVNa, PVNS degvielai un
PVNs akcīzei ir lētāka nekā Krievijas degviela.
Cik sapratu tepat pari robezai DD 40 sant. Tas ir ar visam akcizem tirgotaja pelnju un visu parejo.
Te LV DD bez akcizes ir ap 50 sant.
08. Decembris 2010, 09:49
Benzman, viss jau notiek! Par ko tad es te ardos par saviem nodotajiem nummuriem.
Versipelli un visi pārējie. Diemžēl jāsāk braukt ētiskos neceļos un jāreģistrē auto uz 1. vai 2. grupas invalīdiem, tiem ir 100% nodokļu atlaide. Uz vienu omi var reģistrēt vienu auto.
08. Decembris 2010, 11:37
08 December 2010 09:49:29 Jazznfunk rakstīja:
Benzman, viss jau notiek! Par ko tad es te ardos par saviem nodotajiem nummuriem.
Versipelli un visi pārējie. Diemžēl jāsāk braukt ētiskos neceļos un jāreģistrē auto uz 1. vai 2. grupas invalīdiem, tiem ir 100% nodokļu atlaide. Uz vienu omi var reģistrēt vienu auto.
ja ir iespeejas, esmu ar mieru saveejos arī piereģistrēt!
08. Decembris 2010, 12:44
08 December 2010 09:49:29 Jazznfunk rakstīja:
.....un vel pierekini 50% atlaidi octai, bet es taa gan laikam nedaritu pat ja arii butu iespejams, un arii Tev neiesaku, ja vien negribi lai sads virtualais izkartojums materializetos realajaa dzivee, taa sacit nelien tur kur nemaz negribi nokluut....
08. Decembris 2010, 12:47
Ja nepaspīdēs kāds gals leišos, es tā darīšu pilnīgi noteikti! Ja valdībai neinteresē, tad man arī nē.
Padomājies, Ciblas novadā 75% iedzīvotāju pārtiek no soc. maksājumiem. Bēdīgi, ne?