Tēma slēgta

Politika

10. Janvāris 2009, 12:51

Es teicu, ka jādibina partija ar jauniem cilvēkiem!
Jo savādāk vienīgā par ko balsot šajās vēlēšanās ir tie paši un tad jau labāk balsot, tad par to kas jau ir pie varas! Ja nav jaunu cilvēku, tad labāk par tiem kuri ir uzticīgi tikai savai partijai nevis par tiem kuri lekā no vienas uz otru

Politika

10. Janvāris 2009, 12:55

[user]560520|Rems|[/user]Kāda jēga no deputāta kurš aiziet no vienas partijas uz otru, un pēc tam nodibina it kā savu partiju ar savādākiem mērķiem`, un pēc tam izklaigā, ka tā partija nepilda to un to un ka tur ir tikai zagļi un maitasgabali utt, bet pēc tam kad uzdod viņam šādu jautājumu: Jūs taču pats nākiet no tās partijas, kāpēc tad toreiz jūs viņus aizstāvējāt? :)
Vismaz es nezinu par kuru partiju man šogad būs jābalso, jo nav nevienas par kuru es gribētu, jo viņas visas ir vienādas šobrīd, tad jau Es labāk balsošu beigās par to pašu TP par kuru vienmēr esmu balsojis

Tiem kas balsojuši par TP un ne reizi vien vispār vajadzētu turēt muti ciet. Nākamajās vēlēšanās atkal būs tādi kas sabalsos par TP, jo par to vienmēr balsots un viņiem foršas reklāmas. Pēc laika atkal sāks čīkštēt: Kalvītis...Šķēle...

Politika

10. Janvāris 2009, 13:00

Nevis foršas reklāmas, bet gan biedri, kuriem ir radi, draugi, darba kolēģi, ģimene utt.

Politika

10. Janvāris 2009, 13:00

[user]560520|Rems|[/user]Es teicu, ka jādibina partija ar jauniem cilvēkiem!
Jo savādāk vienīgā par ko balsot šajās vēlēšanās ir tie paši un tad jau labāk balsot, tad par to kas jau ir pie varas! Ja nav jaunu cilvēku, tad labāk par tiem kuri ir uzticīgi tikai savai partijai nevis par tiem kuri lekā no vienas uz otru

+1

Ždanoka ar Plineru jau nu daudz mainīs, smiekli nāk :lol:

Politika

10. Janvāris 2009, 13:01

[user]222519|Emsis|[/user]Nākamajās vēlēšanās atkal būs tādi kas sabalsos par TP, jo par to vienmēr balsots un viņiem foršas reklāmas. Pēc laika atkal sāks čīkštēt: Kalvītis...Šķēle...

Tāpēc, ka lielais % tautas nespēj padomāt, pat ir nedaudz stulbi (ceru, ka kļūdos)

un ceru, ka kļūdos arī par to, ka arī nakamā paaudze tiek audzināta un skolās mācīta par ne visai gudru nāciju.

ko ir vieglāk valdīt un iespaidot ;)

Politika

10. Janvāris 2009, 13:02

Tie kas ies uz piketu būs mugurā uzvilkti t-krekli ar MBCLUB? vai būs karogs?

Politika

10. Janvāris 2009, 13:03

[user]560520|Rems|[/user]Nevis foršas reklāmas, bet gan biedri, kuriem ir radi, draugi, darba kolēģi, ģimene utt.

Tavu teikumu īsti nesapratu...

Politika

10. Janvāris 2009, 13:03

traks vai, karogu.... neies tak oficiāli kā biedrība :)

varam sarunāt vienā vietā satikties.

Politika

10. Janvāris 2009, 13:06

[user]222519|Emsis|[/user]
[user]560520|Rems|[/user]Nevis foršas reklāmas, bet gan biedri, kuriem ir radi, draugi, darba kolēģi, ģimene utt.

Tavu teikumu īsti nesapratu...

Ko tur nesaprast - visām partijām ir biedri, un visi biedri balso taču par savu partiju, tad padomā kurai partijai ir visvairāk biedru un tā ir TP un pēc viņas seko JL, tad padomā cik tiem biedriem ir lielas ģimenes un par ko ģimenes locekļi balsos, tad protams par savu ģimeni!

Politika

10. Janvāris 2009, 13:07

[user]2|SZ|[/user]traks vai, karogu.... neies tak oficiāli kā biedrība :)

varam sarunāt vienā vietā satikties.

Jā, bet reklāma pa velti :) :evil:
Īstenībā jau varētu gan satikties jau visi vienā vietā un pēc tam iet vesels bars ar dakšām rokās
Tēma slēgta