Tēma slēgta

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 18:35

nu 6jas urovenj krazh o4enj vozros! tak 4to vab6je ne sovetuju ostavljatj na dolga ma6inu bez prismotra, xatja zerkala i parking sensori snjatj, mnoga vremeni ne nada!
garazh, lu46ij vixod iz polozhenija!
bolj6e predlozhitj i ne4eva! ili samomu pered uxodom domoj na no4j, skrutitj zerkala i dat4iki kak nitj ubratj :)

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 18:49

Vot, vot, teperj i moja ma6ina no4yet na platnoj stojanke. :ninja: Zerkala pri6losj bratj b/y za 100ls :x , tak lu46e otdatj z astojanku 30!

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 21:03

[user]462989|lipmanis|[/user]shodien arii es paliku bez spoguljiem un parkingiem!!! verii nais
Valdemaara iela! :evil: :cry:

psc...kas darās..... :x

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 21:04

laikam atkal sākas

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 21:21

po4emu opjatj?
ni4evo i ne zakan4ivalosj!
ezhednevno po rige etix zerkal uxodit prosta doxera!
a 6jas e6e bolj6e!
v centre kstati, esli kto zhivjot, v podvorotnjax ma6ini ne derzhite, lu46e na ulice, gde narodu pobolj6e xodit! dolj6e zerkala na meste budut! :)

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 21:27

njaa taa buus jaadara.. jameklee staavvieta .. pagaidaam jaabraukaa bez spoguljiem kameer kaska kko izdomaas..
mentu staavvietaa no riita nebiju vieniigais.... :must:

MB bez spoguļiem...

01. Oktobris 2008, 21:57

Народ давай засаду устроим?! Где нибудь на маскачке мерса поставим а сами в бусике с темкой засядем! пора уже ловить этих уродов! Менты все равно нифига не делают! :evil:

MB bez spoguļiem...

02. Oktobris 2008, 07:14

Žeņa, da viņi ir katrā rajonā pa brigādēm strādā, organizēti. :x

kolēģim dienas laikā Skonti stadiona rajonā Pajero stiklu izsita un atpakaļskata kameras ekrānu nomzaga un vēl šo to.

:! Silti iesaku visiem arī ieslēgties, braucot un stāvot pie sarakanā. Ir dzirdēts, ka skrien klāt un rauj valā durvis. :!

MB bez spoguļiem...

02. Oktobris 2008, 07:57

[user]2|SZ|[/user] :! Silti iesaku visiem arī ieslēgties, braucot un stāvot pie sarakanā. Ir dzirdēts, ka skrien klāt un rauj valā durvis. :!

Labs padoms.
Ja kas, W210 durvis aizslēdzas automātiski, kad ātrums sasniedz apm. 15kmh.

MB bez spoguļiem...

02. Oktobris 2008, 09:07

[user]2|SZ|[/user]Žeņa, da viņi ir katrā rajonā pa brigādēm strādā, organizēti. :x

kolēģim dienas laikā Skonti stadiona rajonā Pajero stiklu izsita un atpakaļskata kameras ekrānu nomzaga un vēl šo to.

:! Silti iesaku visiem arī ieslēgties, braucot un stāvot pie sarakanā. Ir dzirdēts, ka skrien klāt un rauj valā durvis. :!

es vienmēr ieslēdzos!
varbūt skan smieklīgi, bet vinreiz man čomaks uz ielas pieskrēja pie mašīnas un atrāva durvis (tjipa nobiedēja) tad es redzēju cik tas ir vienkārši!
Tēma slēgta