12. Oktobris 2006, 10:18
Nu es tā kautrīgi Čau visiem!
Otro reizi esmu te, pirmajaa reizee tikai pieregjistreejos.
Ar trešo reizi sākshu runāt!
Mani sauc Normunds. pasē rakstīts, ka 34gadi. Jelgava. Precējies ar Nadeždu, kura bildē.
Sākshu no sākuma. Pirmā mašīna 1985 gada Ford Scorpio 2,8i V6(katra latvieša(cik jau nu es čistais latvietis) senlaiku sapnis), pirkām ar sieviņu sirdsapziņas mokās par baigo kāpostu 1300$. Ar šito arī arī sieva iemācījās braukt un vēl pa ziemu.
Dzīve gāja tālāk, mainīju darbu, vajadzēja tačku, un tā kā agrāk čurāju par bavāriešiem tad 524td 1990g automāts- absolūti ideālā stāvoklī, bet galīgi pliks. Nadežda teica- ka nav mašīna, ta nav, ja vajag apdzīt, - vot Skorpis......
Tikai nesmejaties, ka ir liktenis. 2003g 26.okt svētdiena divas dienas līdz dzimenei, visu dienu negribu braukt, tad saņemos braucu uz Rīgu pastrādāt. Īstenībā pēc braukšanas stila būdams dulls(ir kas mani par muļķi uzskata) braucu Jaunolainē, kur apdz vieta uz 50-55km/h pa vidējo joslu neko nedaru, stūri negrozu, cilvēku, mašīnu nav ceļš iet prom, koks nāk virsū. Lupatas. Nepiesprādzējies protams, kur nu tādā ātrumā. Knapi dzīvs. Sieva marku BMW neieredz!
Sagrabinu priekš Opel Vectra 2.0i 1991g.
Nadežda maina darbu - meklējam traktoru. Trāpās W124 250D 1990g gaiši zils, mehānika. Konfekte.
Un tagad, kuram izturēja nervi, teikšu.
Agrāk domāju ka mersisti- dunduki - maksa par zīmoliem, pirksti gaisā utt. LABĀKAS MAŠĪNAS NAV!!!!!!!!!
Dzīve nestāv uz vietas tagad W210 E270CDI 2000g.