Tēma slēgta

Sveiciens jaunajiem lietotājiem/sveicienu topiks

12. Oktobris 2006, 08:17

!

Sveiki.
Esu viens no jaunajiem, bet jau uzsāku ekspluatēt šo saitu "pēc pilnas programmas". Paldies visiem kas palīdzēja īpaši SZ.
Par sevi :
visu mūžu uzskatīju ka labākā mašīna ir VW :D
-vienkārša
-lēta
-ilgi kalpojoša u.t.t.
Sorry, tā bija kļuda. :cry:
Apjautu to pēc MB nopirkšanas. Tagad negribu neko citu.
MB pirkums gadījās pēc stipras avārijas, kad sēžoties nelielajos VW bija sajūta ka esu pliks un neaizsargāts. Iesēžoties MB sapratu tas ir mans - tā arī bija un ir.
Labu darba dienu visiem šajā saitā. :)

12. Oktobris 2006, 08:31

Par to drošību īsti negribētu piekist, biju uzgājis vienu saitu, kur bija crash testi, uz MB C-klasi paskats bija bēdīgs, bija arī sarkanās zonas, bet piem. POLO bija 5 zvaigznes tāpat E-klasei.
p.s. nu tas tā...vienkārši nesen papētiju tos testus

12. Oktobris 2006, 08:39

Manā gadījumā
-MB ir pavecs :)
-avārijā man nevajadzēja izdzīvot (policija, apdrošinātāji, vainīgais u.t.t) :D -
-sakat ko gribat bet pati drošības sajūta ir ļoti patīkama, pat salīdzinot ar visādiem džipiem. :P

12. Oktobris 2006, 10:18

Nu es tā kautrīgi Čau visiem!
Otro reizi esmu te, pirmajaa reizee tikai pieregjistreejos.
Ar trešo reizi sākshu runāt! :D
Mani sauc Normunds. pasē rakstīts, ka 34gadi. Jelgava. Precējies ar Nadeždu, kura bildē.
Sākshu no sākuma. Pirmā mašīna 1985 gada Ford Scorpio 2,8i V6(katra latvieša(cik jau nu es čistais latvietis) senlaiku sapnis), pirkām ar sieviņu sirdsapziņas mokās par baigo kāpostu 1300$. Ar šito arī arī sieva iemācījās braukt un vēl pa ziemu.
Dzīve gāja tālāk, mainīju darbu, vajadzēja tačku, un tā kā agrāk čurāju par bavāriešiem tad 524td 1990g automāts- absolūti ideālā stāvoklī, bet galīgi pliks. Nadežda teica- ka nav mašīna, ta nav, ja vajag apdzīt, - vot Skorpis......
Tikai nesmejaties, ka ir liktenis. 2003g 26.okt svētdiena divas dienas līdz dzimenei, visu dienu negribu braukt, tad saņemos braucu uz Rīgu pastrādāt. Īstenībā pēc braukšanas stila būdams dulls(ir kas mani par muļķi uzskata) braucu Jaunolainē, kur apdz vieta uz 50-55km/h pa vidējo joslu neko nedaru, stūri negrozu, cilvēku, mašīnu nav ceļš iet prom, koks nāk virsū. Lupatas. Nepiesprādzējies protams, kur nu tādā ātrumā. Knapi dzīvs. Sieva marku BMW neieredz!
Sagrabinu priekš Opel Vectra 2.0i 1991g.
Nadežda maina darbu - meklējam traktoru. Trāpās W124 250D 1990g gaiši zils, mehānika. Konfekte.
Un tagad, kuram izturēja nervi, teikšu.
Agrāk domāju ka mersisti- dunduki - maksa par zīmoliem, pirksti gaisā utt. LABĀKAS MAŠĪNAS NAV!!!!!!!!!
Dzīve nestāv uz vietas tagad W210 E270CDI 2000g.

12. Oktobris 2006, 10:21

labs apraksts :clap:

12. Oktobris 2006, 10:27

Patīkami ka ir domubiedrs, kaut pie secinājumiem nonācām pēc nepatikšanām :)

12. Oktobris 2006, 14:08

Paldies par silto uzņemšanu!

12. Oktobris 2006, 14:11

...Paldies par silto uzņemšanu!...

OK! :D

20. Oktobris 2006, 15:04

Skatos, mums atkal jauni saita lietotaji :)

welcome!

29. Oktobris 2006, 16:27

8D Diemzeel ari ka viens otrs uzreiz nepamaniju sito topiku!!!Visiem sveiciens :) Loti daudz daudz noderigas info.Mana vesture-AUDI100(81g.)/NISSAN Datsun(80g.)/FIAT croma(87g.) nu un tagad MB190(90g.)Nu jau biskin pabraukaju un iznemot MB vairak neko negribas(un sieva ar berniem loti apmierinata :D ) Cau,Cau!
Tēma slēgta