Tēma slēgta

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 15:06

Bite, ja tu redzetu to KAMAZU, it tu man neko nerunatu un nebrinitos, gandriz ka jauns :)un ne vecaak par neatkarigo Latviju

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 15:10

01 September 2009 16:04:59 SZ rakstīja:
viens ir "var maukt 30 gadus utt" bet pamēģini nomaksāt Eiropā nodokļus par tādu KRAZ, kuram atgāzēs vien minūtē izveļas tonna sodrēju :)

Aspektu ir daudz un dažādi. Šis tikai viens.

karjeros tie ipashi izdevgi, kad pa talu nav jabrauc, un var kramet cik gribi akmens. Bet, nu ja, atgazes tiem lielie, neviens neargumente.

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 15:19

Tochev, man nav jāredz lai saprastu ka 19 gadus vecs auto rij mazāk nekā viņam būtu jarij izejot no rūpnīcas galīgi svaigam :D

Par Krievu tehniku zinu diezgan daudz.

P.S. Treknajos gados zinu ka firmas nodeva metallūžņos un pārdeva kamazus un mazus, tikai dēļ tā ka nevarēja atrast šoferus kuri ir gatavi iet un jāties ar tiem lūžņiem.

Kraz motors - V8, izmērā kā 2 golfs = 240 Z/s apetīte ap 50 :shura: nu par ko te vel var runāt?

vienīgais kas veljoprojām no krievu tehnikas ir cieņā ir T-40 un T-25, ja kādam interesē izstāstīšu kāpēc, a to čjo to es jau pa daudz esmu sarakstijs :shura:

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 16:19

karoch, man nav ko tev pasakus stastit, tam kamazam bij kadi 15 gadi un mazs noskrejiens. kas bij, tas bij, un pa leto pardots. varbut tapec mazaak, ka vinjam bortis bij daudz vieglakas, neka tam istam pashizgazejam

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 22:48

Klau tauta, kaut ko neierubīju......cik tad piemēram man būs jāmaksā nodoklis par W140 S320 vai ari par S400cdi? :O

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 22:59

hvz, tur visu laiku viss mainās..... nu mazāk par Ls 400 toč nebūs par S 400 CDI

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 23:02

01 September 2009 23:59:10 SZ rakstīja:
hvz, tur visu laiku viss mainās..... nu mazāk par Ls 400 toč nebūs par S 400 CDI

mēnesī :D

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 23:07

01 September 2009 23:59:10 SZ rakstīja:

Katru gadu 400LS par kaut kadu CO?
Da kas viņi pilnīgi debīli palikuši tur augšā sēžot? ko vēl apliks ar kaut kādu nodokli? Varbūt vēl pie dirsas piespraudīs trubiņu un jāmaksā būs nodoklis par to ka piržu(piedodiet par rupjību tautieši, bet tas ir neizturami). Esmu latviju dažādi pasaukajis, par bananu republiku utt, bet nekad nebiju domājis to pamest, bet nu zini, lai tas viss kas te notiek arii rit passplusma, nnemsu sievu padusee, notirgosu savu autoparku un kratisos uz Krieviju prom, man tur ir ko darīt. zini, dzīvoju pirms pāris gadiem ļoti labi, lai netiektu vairāk, bet tgd, KRĪZES laikā un ar mūsu deputātu-sūdubrāļu palīdzību, nākas no ļoti daudz kā šķīrties, nemaz ar ne savas vainas pēc.......
Vnk dusmas iekšā tādas sēž. Jau pirmais bija par to NĪ nodokli, da joptvai man ir 420kv/m māja un praktiski te dzīvojam divatā, nodoklīts jau būtu labs jāmaksā, da kāda hrena pēc man jāmaksā par to, ko pats esmu sapelnījis? Vot sūtījumus mūsu valsts vīriem :grudaks:, šitā ir LV nākotne :alko: un jums čāļi novēlu atrast dzīves nišu :beach:

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 23:12

tas būs tjip pie reģistrācijas jamaksā...1 reizi
Pēdējo reizi laboja ZV - 01. Septembris 2009, 23:12, kopā labots 1 reizi.

Jauns Auto nodoklis

01. Septembris 2009, 23:15

normāls čalis:

Nodarbošanās: Students

dzimšanas gads - 1990. :D

un māja pāri 400 m2... nice, pastāsti man arī, a to es no meža netieku ārā... :D
Tēma slēgta