Tēma slēgta

High end !

01. Aprīlis 2008, 16:24

[user]311291|baigais|[/user]Spēlēm tā pašvaki, jo reti, kura spēle iet uz vistas! ;)

Nestāsti!!
Pats lietoju HP Pavivlion dv6000, lai gan properties rakstīts dv6500, bet kāda sķirba? :D
Arī manam ir Vista...Nav tik traki... Ja jau velk tik vecu spēli, kā SuperMario (:D) Tad jau vispār...
Roma, manuprāt labs! Tiesa manējam nav Intel, bet gan AMD :ninja: Bet divkodolu tik un tā... 2Gb RAM pēc 512 uz vecā jau patika... :) Atceroties to, ko teica HAK`ā par skaitliski maz USB portiem... Man pietiek! Iebūvētie skaļruņi man pēc kvalitātes liekas daudz maz normāli, ja klausos caur ``Winamp`` ar ekvalaizeri ``Laptop speakers or headphones``.
eede, kam pa google rakāties un patch meklēt, ja var šādi - Control Panel - Programs - Run Older Program With This Version of Windows? :ermm:

Es, kā Windows Vista lietotājs nesūdzos! Patīk man sānā gan kalendārs, gan virtuālās piezīmju lapiņas utt.! Dizains ar smuks! :)

High end !

01. Aprīlis 2008, 21:38

eede, kam pa google rakāties un patch meklēt, ja var šādi - Control Panel - Programs - Run Older Program With This Version of Windows?

Nu davai, C7C :generalis palaid uz Vistas :) nav pat veca spēle, BET ir jāuztaisa jauns fails options.ini kur pāris koda rindas jāiekopā (ar parasto notepad jātaisa) lai aizietu spēle, jo spēle pēc 10 sec nokrešo.. fails izlabo kļūdu, kas ir saistīta ar izšķirtspēju.... bez googles to nezinātu :)

High end !

26. Novembris 2008, 14:46

Šis pilnībā atbilst šai sadaļai:
http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/ja ... ?doc=41733

Malači! Iepriekš mikrofons, tagad šis. Galvenais tā turpināt! Šim ir iespējama milzīga nākotne.

High end !

26. Novembris 2008, 14:53

Nopietns izgudrojums! Laikam būsim apsteiguši igauņu Skype!!!

High end !

26. Novembris 2008, 15:00

Ar Skype jau igauņi perfekti izrīkojās — uztaisīja, sarekalmēja, dabūja ažiotāžu, pārdeva pa dārgo un tagad izrādās, ka nemaz tik liels tas bizness nav un pircēji jūtas mazliet iegrābušies. Tā kā visu cieņu tiem biznesmeņiem! Notrāpīja pareizo pārdošanas brīdi!

High end !

02. Marts 2009, 10:46

http://mobbit.info/item/2009/3/2/usb-ka ... znoe-2-v-1

High end !

02. Marts 2009, 11:03

[user]379|Mizx|[/user]Šis pilnībā atbilst šai sadaļai:
http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/ja ... ?doc=41733

Malači! Iepriekš mikrofons, tagad šis. Galvenais tā turpināt! Šim ir iespējama milzīga nākotne.

es viņa vietā fiksi emigrētu no valsts, kamēr valdošā banda nav paspējusi uzlikt ķepu ;)

High end !

23. Marts 2009, 13:05

Kā atpazīt īsto? Cik sapratu, daudz repliku ir uztaisīts.

High end !

23. Marts 2009, 13:16

Nekaunīgākās replikas vienkārši nestrādā. T.i. parādās it kā ieslēgšanās un viss. Ekrāns neskrāpējas. Bieži kreisas austiņas, kas slikti skan, skaņai jābūt ļoti labai. Vizuāli jābūt ideālam no perfektiem materiāliem. Vairāk jau pakaļdarina pleijerus, ne tieši telefonus.
Netaisies taču tirgū pirkt...

High end !

23. Marts 2009, 13:18

Tirgū, protams, nē! Bet nu, zinot mūsu interneta veikalus, arī tur var nopirkt pakaļdarinājumu. Starp citu, varbūt ir info, kur var nopirkt labu un par normālu cenu?
Tēma slēgta