03. Augusts 2007, 11:09
Viņš nevar izdomāt cik dziļi makrofleksa sastāvu pūst izspūtējā iekšā.... :evil:
03. Augusts 2007, 11:12
pēdējo 2 nedēļu laikā vispakārt dzīvesvietai redzu daudzas E klases bez spoguļiem, daudz citis auto ar bez disku vidiņiem, daudzus ato ar izsistiem stikliem, nu tiešām uzkrītoši daudz...
Un ir konkrēta sajūta, ka policijai uz to ir nospļauties :x
03. Augusts 2007, 11:12
Ir tāds vokāli instrumetālais ansamblis Metalica. Un viņiem ir dziesma ar vārdiem: "fight fire with fire"
Tas ir jāmāk,tas ir bīstami, bet tas ir efektīvi.
03. Augusts 2007, 11:13
Protams,ka policijai ir nospļauties. Tādēļ,ka visi seko likuma burtam. Paši zināt. Un jārīkojas ir pašiem. Bet kā jau teicu-ir jāmāk to darīt tā,lai nebūtu dots pret dotu utt. Vajag dialogu. Un uz dialogu ne katrs ir spējīgs.
03. Augusts 2007, 11:14
Es nerunāju ne par sišanu,ne par kaut ko citu. Tas viss pēc tam. Bet vispirms dialogs. un tikai tad,ja esat 100% pārleicināti,ka tas ir viņš.
03. Augusts 2007, 12:00
aha...tā nu policists tagad skries palīgā.....domā viņam nav ko darīt?
03. Augusts 2007, 13:35
Tos spoguļus plēš nost visiem modeļiem, kuri ir pēc w124 paaudzes. Savējam es tos pievienoju signalizācijai. Tā kā ja kāds tos mēģinās pakustināt, bet bez kustināšanas nevar tikt pie skrūvēm, nostrādās signalizācija. Bet tas tā, vienu nakti kaimiņa ML bija līdz pusei noskrūvēts priekšējais bampers. Laikam kāds būs patraucējis noskrūvēt līdz galam. Citā naktī cita kaimiņa BMW735 palika bez buferu moldingiem. Vel citā mans vecais w124 bez viena dekoratīvā vāka uz riteņa. Pilnīgs sviests, un tas viss viena mēneša laikā.
05. Augusts 2007, 00:25
Tur jau tā škrobe ka aptīra tikai detaļas kuras maksā uhhh........Kad bija vecā c-klasīte un paliku bez spoguļiem....vot tad palika abidna....Pirku ķīniešu pa 55ls gabalā un krāsošana ..kopā 140ls par tādu nieku....Tagad ar savu CLK es braucu brivdienās un dienas laikā,lai nekur nevajadzētu atstāt.....Kad nopirku primārais bija noskaidrot spoguļa cenu.....Un ši maksā jau 160ls gabalā.
P.S. Kasko principa pēc negribu.....Jo tie ir lieki 720ls.....Pa to naudu es varētu vizuāli un tehniski daudz ko padarīt......Bet pēc pieredzes,ka neuzliku elementāru signalizāciju,lai viņa izpildītu tikai bļaušanas pasākumu ..........Es ap 98gadu paliku bez mūzikas,ko pirku par 800ls un līzingā.....Tāpēc tagad pērku uz reiz un turu dziļi mežā.... :x
Labi ka ir draudzenes mašīna
Pat šat tad viņai pakaļ aizbrucu
05. Augusts 2007, 09:14
es zinu vienu w140 ipasnieku kurs dzivo rigaa kuram jau 3 reizi :whistle: spoguli ir norauti ..
07. Maijs 2008, 17:08
Šodien paliku bez abiem spoguļiem :x ,Pļavniekos uz Salnas 22.Kaut viņi gadu padirst nevarētu.