Tēma slēgta

Sveiciens jaunajiem lietotājiem/sveicienu topiks

22. Aprīlis 2005, 09:23

Kuriem mezgliem piegriest lielāku vērību pērkot MB?

22. Aprīlis 2005, 10:23

[user]63895|bralis|Jauniņais[/user]Sveiki! Laikam beidzot esmu nobriedis MB iegādei un mana izvēle krita uz E klasi sākot no 96. gada. Vai kāds varētu man ieteikt saita adreses, kur es varētu atrast vajadzīgo MB? Būšu pateicīgs.

vari jau arii samekleet kaadu cilveeku kursh nodarbojaas ar auto ieveshanu no vaacijas, un pasuutiit kaadu vien veelies. ;)

25. Aprīlis 2005, 10:45

Vēdeju sadabūju. Vai kāds var izpalīdzēt ar neta adresi Vācijā lai spētu pameklēt arī pats.

25. Aprīlis 2005, 10:48

[user]63895|bralis|![/user]Vēdeju sadabūju. Vai kāds var izpalīdzēt ar neta adresi Vācijā lai spētu pameklēt arī pats.

www.mobile.de
www.autoscout24.de vai www.autoscouth24.de (precīzi neatceros! ;) )

25. Aprīlis 2005, 11:05

Pateicos

11. Oktobris 2006, 13:15

:)

11. Oktobris 2006, 14:12

Par to MB auru...........laikam tie;s;am tāda ir.Tad kad nopirku savu pirmo MB 300E,negribējās ar viņu nemaz ātri braukt........gribējās kā saka peldēt.Pirms tam visas mašīnas ko dabūju,vajadzēja kārtīgi izdrāzt,bet MB ne.

11. Oktobris 2006, 14:18

Sveiciens visiem no valdo! Es jau kādu brīdi esmu reģistrējies, bet šo topiku tikai ieraudzīju šodien!
Labi bija noslēpts! :D
Īsumā par sevi:
strādājošs, vienmēr diezgan aizņemts,
interesē F1(īpaši MB/McL).

11. Oktobris 2006, 17:04

Halou.
Arī es esmu jauniņais, noteikti par šo īso laiku esmu jau kādam paspējis apnikt ar saviem jautājumiem, sorry, mašīnīti taisu tikai pats, tāpēc arī rodas jautājumi.
Visu laiku dikti gribēju 123 kupeju, bet labam maciņš pa plānu, bet švakāku nav laika kad pacelt, un tā pilnīgi nejauši nopirku c124 2.3l manuālā kārba, tumši zaļš, ar gaiši brūnu (bēšīgu) ādas salonu, no aprīkojuma pliks kā baznīcas žurka, bet man patīk, jo vienkāršāk jo labāk, tas piedod tādu vecuma smaciņu. Mašīna ir daļa no manis...
Tā nu es uzdūros šim saitam un nu pavadu te daļu no savas darba dienas :jawdrop:
Dikti gribēju aizlaist un MM ceturtdien, bet galīgi nesanāca, nākošmēnes pacentīšos. Vislielākā škrobe, ka palaidu Bausku garām :cry:
Nu tas tā īsumā.

11. Oktobris 2006, 19:53

forši, ka atradāt šo lapu.....priecāsimies Jūs sastapt arī kādos pasākumos =)
Tēma slēgta