Tēma slēgta

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:13

[user]398|Renoir|[/user]
[user]176832|SWATboy|
Mans W124 citu tanku kā Statoil nemaz nav pat redzējis, bet ar golfu gan es mīlēju iepildīties "lētajā" piemājas tankā... :ninja:

Tavs W124 ir redzējis citu tanku, ja kas... ;)
Es parasti lēju Neste. Statoil man nepatika, jo vienreiz ziemā man sanāca ar to 95U 22 litri pilsētā :!
Kopš tā laika nelēju Statoilā. Tikai Neste. 22l vairs neredzēju.
Ir mēģināts Lukoil. Bet nekādas jēgas. Kaut kāds lētais arī vienreiz bija, bet to 300E aprija kā ūdeni. Liels patēriņš bija. Nebija jēgas.
Vispār jau - ja auto ir kārtībā, tad nekādus lielos brīnumus neredzēsiet.

saprotu ka citu tanku ir redzējis, bet es kaut kā pieturos pie statoil... nezinu kāpēc... nav vēl pievīlis...

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:14

90% degvielas nak no leishiem... protams lielaka dala pa dzelzcelu ar cisternam... cik es zinu, tad tikai Lukoilam un statoilam ir savas cisternas...

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:17

Es jau arī tagad pie statoil pieturos. Man tur ir uzņēmuma karte. Citādāk varbūt pat ne. Vispār ar W210 nekādas starpības nav. Ja iet, tad iet ar jebko.

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:19

[user]398|Renoir|[/user]. Ja iet, tad iet ar jebko.

Tad jau mierīgi var gāzt ūdeni iekšā! :lol:

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:22

Degviela Ls 0,90 Litrā? look, cienijamie pilsoni, par ko esat balsojushi, to ari dabujuati :)))))
nakamreiz ar smadzenem domasiet :)))))))

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:22

[user]252185|Tochev|[/user]Degviela Ls 0,90 Litrā? look, cienijamie pilsoni, par ko esat balsojushi, to ari dabujuati :)))))

JĀ~~AĀAĀ~~AĀĀĀĀĀĀ Balsojiet pat mani!!!!!!!!! :whistle:

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:23

[user]252185|Tochev|[/user]Degviela Ls 0,90 Litrā? look, cienijamie pilsoni, par ko esat balsojushi, to ari dabujuati :)))))

nākamās reizes nebūs :D

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:27

Šeit nepiekritīšu! Mēs neesam nedz naftas ieguves punkts, nedz tās pārstrādes vieta, nedz mūs arī šķērsotu kāda maģistrāle...
Sīka patērētāju vienība - vairāk nekas un līdz ar to ietekme mums gandrīz nekāda! Kāds izdomā celt cenu un tas arī notiek!

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

03. Marts 2008, 22:35

pora menjatj qp na 190d :evil:

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

04. Marts 2008, 00:10

Starpcitu Latvijā degvielas cenas ir zemākas neka Igaunijā un Lietuvā (ja nemaldos tad vai tik nav pašas zemākās ES)
Un par cik ES politika ir - "demokrātiskā" "vienlīdzība" tad ar kaut jau ir jāsāk lai sasniegtu Eiropas līmeni, tad kāpēc tās nevaretu no sākuma būt cenas un tikai pēc tam algas (un tas, kamēr mēs būsim patērētāji nevis ražotāji - tik ātri nenotiks)
Runājot par Degvielas tirgu
Ienāks drīz Latvijā Mažeiķu Naftas īpašnieks Poļu - "PK Orlen" Pārpirks pāris mazo DUS tīklu un cenas kādu brīdi nekāps - lai piesaistītu sev klientu loku, un vēlāk tāpat viss nostāsies savās vietās jo ar laiku "jaunais spēlētājs" ar tak sagribēs kaut ko nopelnīt.
Kā te minēja - Suņi rej, karavāna dodas tālāk
+ ar laiku cilvēki sapirks jaunākas mašīnas, kas kā zināms patērē mazāk nekā "vecie labie karburātori" un šprices un degvielas ieguveji un ražotāji tak nebūs tiek kas negūs attiecīgo procentu peļņu
Tēma slēgta