Tēma slēgta

Nekustamie īpašumi

27. Augusts 2009, 21:38

27 August 2009 17:07:25 SZ rakstīja:
Beidz plash,

kopta un siltināta Hruščovka ir pāris reizes labāka par n-tajiem Jaunajiem Megaprojektiem. Ja pats nebūtu redzējis šo Latvijas dīvainību, neteiktu.

Kad pēc mēneša ievākšanās jaunajā projektā, uz balkona vakarā sēžot un baudot Kapirošku, blakus nokrīt 1m x 1m apmetuma gabals, tad pāriet vēlme dzīvot jaunā projektā.

Nu man ir citi priekšstati. piemēram tualetē ielienot hruščovkā mani pārņem klaustrofobija -čemodānā sēdēt ir ērtāk?

+ tie zemiegriesti mani fascinē ...uzliec laminātu un jāsitās ar galvu pret griestiem ...kā saka katram po razmeram man ja kas 2m ir paša izmērs.

Nekustamie īpašumi

27. Augusts 2009, 22:26

Ugu, viena tāda māja ir iļguciemā, starp apli un buļlu ielas pārbrauktuvi, daļa fasādes nogrohņījusies.
Tā ir kad visādi "celtnieki", treknos gados pa 50 ls dienās strādāja..

27 August 2009 17:07:25 SZ rakstīja:
Beidz plash,

kopta un siltināta Hruščovka ir pāris reizes labāka par n-tajiem Jaunajiem Megaprojektiem. Ja pats nebūtu redzējis šo Latvijas dīvainību, neteiktu.

Kad pēc mēneša ievākšanās jaunajā projektā, uz balkona vakarā sēžot un baudot Kapirošku, blakus nokrīt 1m x 1m apmetuma gabals, tad pāriet vēlme dzīvot jaunā projektā.

Nekustamie īpašumi

27. Augusts 2009, 22:44

27 August 2009 22:38:45 plashs rakstīja:
...kā saka katram po razmeram man ja kas 2m ir paša izmērs.

zinām jau zinām, bet 2m platumā vēl neesi :)

ja pārņem klaustrofobija tad jābūvē sava viensēta un miers. Turklāt nav pat acīs iekrituši zemie griesti un kas tur vēl, it ka neesu 1,45 m augumā :baigais:

un par visam tualetem utt. - arī neredzu problemu, pārplāno, saremonte, izmaini visu un dzīvo.

Tik vien, ka tam mājām IR jābūt siltinātam. Bez variantiem.

Nekustamie īpašumi

27. Augusts 2009, 22:47

personīgi es arī omulīgāk jūtos panelniecē, nekā jaunajā projektā, tas tāpat kā braucot pāri d tiltam, liekas, ka tūlīt sabruks, jā zinu, ka nesabruks, bet emocijas :D

Nekustamie īpašumi

28. Augusts 2009, 01:50

27 August 2009 23:44:16 SZ rakstīja:
27 August 2009 22:38:45 plashs rakstīja:
...kā saka katram po razmeram man ja kas 2m ir paša izmērs.

zinām jau zinām, bet 2m platumā vēl neesi :)

ja pārņem klaustrofobija tad jābūvē sava viensēta un miers. Turklāt nav pat acīs iekrituši zemie griesti un kas tur vēl, it ka neesu 1,45 m augumā :baigais:

un par visam tualetem utt. - arī neredzu problemu, pārplāno, saremonte, izmaini visu un dzīvo.

Tik vien, ka tam mājām IR jābūt siltinātam. Bez variantiem.

Nu jaunie projekti ir šausmas tam es piekrītu, bet paneļnieces mani vienkārši besī. 2x2m neesmu bet 2x1,5 tuvojos gan ...tici man pie tādiem izmēriem pat 5cm ir jau neerti...itsevišķi mašīnā sēžoties ...piemēram es pamaniju starpību starp w123 un w124 salona ietilpību ...w124 ir mazāks čutj čutj bet ir... kurš cits pamanija? nedomāju ka daudzi...

labi atpakaļ pie panelenēm... piemēram kuram muļķim ienāktu prātā ka vannas istabā nav notekas no grīdas bet tikai no vannas? tas ir ja šļakstās pāri vannai tad ir dimbā kaimiņi bļauj... kā lai normāli ielien tādā 1,5 garā kurpju kārbā nešļakstoties...? man staļinietē vismaz vanna ir normāla 1,8m bet tā vai tā noteka kā pie cilvēkiem ...vari kaut vai dušu liet sev uz galvas tikko iegājis istabā...

Ir tur tādi knifiņi ....kas nav dzīvojis labākā ...pat nepamanītu.:hvz:

Nekustamie īpašumi

28. Augusts 2009, 08:25

Esmu dzīvojis hruščenē. Nav jau slikti, bet dzīvoklīši maziņi. Tur tu iekšā vari salikt kaut apzeltītas kristāla kollonas u.c. bet viss ir tik maziņš. Ko var iegūt pārplānojot? Vienīgi var apvienot divus dzīvokļus vienā... Plus vēl kaimiņi, kaimiņi, kaimiņi. Tajas joprojām dzīvo no padumjajiem laikiem cilvēki, kas ir saņēmuši tos dzīvokļus pa velti. Ir arī visādi pa pusei bomži utml.

Nekustamie īpašumi

03. Marts 2010, 07:16

Vai kādam ir info, kāda ir tiesu prakse, un cik augstākais var prasīt par zemes īri Rīgā, ja pieņemam, ka kadastrālā vērtība zemes gabalam ir Ls 13000 ( nepilni 600 m2). Tur ir kautkādas procentuālas attiecības, bet cik tas ir mēnesī, gadā?
Te takš, man liekas, bija arī tādi cilvēki, kam šie jautājumi nav sveši, ko?:)

Paldies.:)

Nekustamie īpašumi

03. Marts 2010, 09:51

Jāskatās, kā un kas to zemi izmanto. Ja līdz šim nekas nav darīts, tad vismaz ikgadējā zemes nodokļa apmērā noma ir piedzenama. Par to apjomu, ko kāds izmanto. Ir veidi, kā mēģināt piedzīt lielākas summas, bet tad būs jātiesājās un rezultāts no advokātiem atkarīgs.
Bija arī kaut kāds % apjoms(2?) no kadastrālās vērtības, kuru piespiedu noma nevar pārsniegt.
Bet kopumā zinu ļoti maz cilvēkus, kuri ar savām sačakarētajām zemēm izvelk kaut pa nullēm, par peļņu nerunājot. Sakam paldies zemes reformai, kura parūpējās lai mums te nebūtu garlaicīgi arī turpmākos daudzus gadus :D

Nekustamie īpašumi

03. Marts 2010, 09:53

Jaunumus dzirdējāt ?

SVF prasa,lai NĪN būtu ap 1,5 - 2 % .... :lol:

Nekustamie īpašumi

03. Marts 2010, 09:55

Neticu, ka SVF ko tādu tiešām pieprasa.
Tēma slēgta