Tēma slēgta

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 15:16

ieejiet www.bay.lv tas ir kantoris kas sūta no amerikas un tur ir izmaksu kalkulātors- tur ir skaidri par ko un kā kas jamuito un jāmaksā..

Cik pats esmu skatījis summā beigās astronomiska sanāk faktiski tas kas ASV dolāros pie mums latos, bēdīgi bet fakts.

EBAY.DE

06. Aprīlis 2008, 21:00

Kādam nav bijusi saskarsme ar izsolēm no austrumeiropas valstīm? Krievija, Baltkrievija utt. Ir lietas ko es vienkārši nespēju saprast...varbūt pārāk pie eiropiešiem pieradis esmu :whistle:
Konkrēti interesē tut.by :!

EBAY.DE

06. Aprīlis 2008, 23:31

/ding/ :!

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 10:35

Tā es neesmu lietojis ebay un arī vācu valodu nezinu, tad es gribu lūgt palīdzību! Ir nepieciešama šāda lieta:

http://cgi.ebay.de/WALDIN-Stubenwagen-B ... m153.l1262

Ar naudām nav problēmu!
Tam, kas palīdzēs, parādā nepalikšu!

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 11:13

Ja vajag, un neviens nav pieteicies, varu palīdzēt. Nevar gan no viņa saprast, vai viņš pieņems Paypal, vai nē. Bet es jau nosūtīju jautājumu. Ja atteiksies no Paypal, tad vislabāk caur to pašu Lbss naudu pārsūtīt. Vienīgi pāris dienas tā nauda ies.

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 12:42

vot tas man nepatiik, ka vaacieshi negrib iipashi njemties ar paypal. nesen suutiiju skaljrunjus no vaacijas, pirmo reizi ar vaacieti njeemos(jauninjais esmu ebayaa) un vinjsh ar paypalu nenjeemaas, tikai paarskatiijums. Pietam vinjsh ljoti veelu atbildeeja uz veestuleem, beigaas vispaar neko nerakstiija. ebayaa sanaaca, kaa jaaparskaita 94 EUR, bet veestulees rakstiija, ka 79 EUR. nu es paarskatiiju 79EUR un tad kad, es vinjam prasiiju vai ir sanjeemis naudu, nekaa neatbildeeja. domaaju, ka esmu apchakareets, bet vakar beidzot atnaaca tie skaljrunji. Protams, banka man panjeema 15ls par paarskaitiijumu... :(

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 12:48

Vācija - Vācija ar Paypal nav problēmu. Problēma ir tā, ka Tu neesi Vācijā.

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 13:19

...Paypals ir tikkai tiem Vaacieshiem kuriem ir starptautisks bizness EBAYjaa!!...visiem paareejiem tas nav izdeviigi ..jo!!...Paypals nezheeliigi vaaraas uz valuutas kursa + naudas iznemshana no Paypal maksaa dafiga!!...ka piemeers:no 100e tu reaali sanemsi tikkai +-90eiras jo 10 e tev atnems Paypal uzneemums!!...un ja tu tirgo daudz tad tas nav izdeviigi!!...ja gribi saekonomeet uz tos 16 ls kurus prasa Lv bankas par paarskaitiijumu uz aarzemeem ...tad iepeercies caur LBSS.lv...varbuut pat veel izdosies saekonomeet uz suutiijumu!!

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 13:20

[user]379|Mizx|[/user]Vācija - Vācija ar Paypal nav problēmu. Problēma ir tā, ka Tu neesi Vācijā.

tas bija kādreiz, tagad arī LV der

EBAY.DE

30. Maijs 2008, 13:21

[user]6695|RIPS|[/user]...visiem paareejiem tas nav izdeviigi

:iagree:
Tēma slēgta