18. Septembris 2011, 00:08
Vēl tāds sīkums: cik saprotu balstiesības ir Latvijas Republikas pilsoņiem. Tikko (00.55) LTV1 bija sižets ar vairākiem cilvēkiem, kas balsoja par SC un saruna notika RUS valodā. Neuzskatu sevi par ultra nacionālistu, bet Latvijas pilsonim ir jārunā Latviski. Neuztveriet šo komentu kā kašķa meklēšanu starp nacionalitātēm, tomēr atbalstu Latviešu valodas kultūru un funkciju/svarīgumu savā zemē:grudaks:
18. Septembris 2011, 01:41
Skaisti vairāk kā 30% populācijas ir jāsūta uz Zilupi ar biļeti vienā virzienā!:doh:
Letiņi takš ir idiotu tauta!
18. Septembris 2011, 07:47
Sry plash,bet nu šī frāze manī uzdzen nelabumu,ja arī tu pazīsti kādu idiotu,tad lūdzu nevajag to teikt par visu tautu:doh:
18. Septembris 2011, 07:54
muļķi ir tie kas vispār neiet vēlēt,nevis tie kas aiziet un ievēl tev netīkamus partijas.Domāju ka SC izdevīgāk bija palikt opozīcijā,jo es neiedomājos kā viņi pildīs savus solījumus,bet esot opozīcijā varēja skaidrot ka mums jau tak neļāva:Dlai vai kā man prieks ka VL ar katru reizi gūst vairāk atbalsta.
Tikai pēdējā brīdī izlēmu par viņiem atdot savu balsi,it kā vienotības politiskais virziens šķiet prātīgāks,bet daži kadri viņu spicē man reāli uzdzen nelabumu.
Pēdējo reizi laboja
heinrx - 18. Septembris 2011, 08:04, kopā labots 1 reizi.
18. Septembris 2011, 07:56
18 September 2011 00:14:43 Daniels rakstīja:
p.s. bet varbūt tomēr vajadzēja "noslēpt OMES pasi"
Ja tak i zdelal.nepowol vobwe golosovatj.
18. Septembris 2011, 08:19
Lai vai kā ,mani apmierina šo vēlēšanu rezultāti

Varēja jau būt arī labāk,bet nu kā ir tā ir.
18. Septembris 2011, 09:46
ja vismaz 10% no tiem gudrajiem dirsējiem kas dzīvo Anglijā būtu aizgājuši izpildīt pilsoņa pienākumu, arī būtu labi.....
18. Septembris 2011, 09:58
SC jau sevi ir pierādījis RD strādājot. Ir avoti, kas liecina, ka tur tagad astoņkājis ir vēl lielāks kā Šlesera laikā un daudzi lēmumi tiek pieņemti konkrētu cilvēku ietekmē, kas nemaz nav izdevīgi iedzīvotājiem. Tas viņus nepadara ne par matu labākus par tā saucamo oligarhu partijām. SC trumpis ir saliedētība. Latviski orientētās partijas ir sadrumstalotas un katrs velk deķi uz savu pusi, kas arī noveda pie pašreizējās situācijas. Es personīgi uzskatu, ka nekas pārāk labs no pašreizējiem vēlēšanu līderiem nav gaidāms. Vēl jau protams līdz galam nekas nav skaidrs, jo nav zināms kāda būs valdošā koalīcija.
18. Septembris 2011, 10:05
un Nils vispār normāls čalis (tāds pats kā Šlesers) lēkātājs. Rīdzinieki vēlēšanās uztic viņam pilsētu, bet spīd tak siltāka vieta un po..j vēlētāji no Rīgas, ņem un uzmet, spīd Saeima! Vēlētāji arī `normāli` ja var par tādu lēkātāju balsis atdot
Āmen
18. Septembris 2011, 10:34
Prieks,ka šlasers palicis aiz borta- nu galīgi vairs to nevarēja izturēt...

Ja vēl tur būtu urbans ar brigmenu palikuši-būtu daudz vieglāk ziņas klausīties.
Par SC - ko tad var gribēt,ja gandrīz puse Latvijā ir krievi,un tie jau kaut principa pēc balsos par krieviem.
Galvenais,lai koalīcija izveidojas LV draudzīga!