Tēma slēgta

Pirkumi Ebay.com sadardzinas.

07. Janvāris 2011, 10:32

Pirmam kārtam - tanīs 100 eiro ir iekļauta preces cena+piegāde+apdrošināšana - tā kā reālā preces cena ir daudz zemāka, kuru var pasūtīt nemaksājot nodokli....
Otram kārtam - pārsvarā ar Ķīnas tirgotājiem var sarunāt, ka viņi sūtījumu atzīmē kā dāvanu... līdz ar to nodokļi nav jāmaksā vispār...

22. Februāris 2011, 19:56

Tauta,varbut kads zin,vai citas valstis ari ir sads nodoklis.Piem Anglija vai Lietuva?Ja ir pirkums,un nevelesanas maksat so mulkigo nodokli,var meginat vinu apiet.Katram tacu kaut kur arzemes ir radi,pazinas.Nu luk,tad ka sanemeju var rakstit vinu adresi Anglija.Pazina sanem un pec tam atved uz Latviju.Es ta laikam darisu...

22. Februāris 2011, 20:16

22 February 2011 19:56:36 Ricco rakstīja:
Tauta,varbut kads zin,vai citas valstis ari ir sads nodoklis.Piem Anglija vai Lietuva?Ja ir pirkums,un nevelesanas maksat so mulkigo nodokli,var meginat vinu apiet.Katram tacu kaut kur arzemes ir radi,pazinas.Nu luk,tad ka sanemeju var rakstit vinu adresi Anglija.Pazina sanem un pec tam atved uz Latviju.Es ta laikam darisu...
Tas visā ES ir vienāds, neesmu izpētījis, bet cik zinu, visā EEK par to vienojās. Tā kā vienīgais variants ir pašam vest no Ķīnas, ASV vai vēl nez kurienes, kaimiņvalstis nederēs.

22. Februāris 2011, 20:28

22 February 2011 19:56:36 Ricco rakstīja:

Muitas nodoklis visās ES ir vienāds, tā apmēru nosaka ES, un arī saņemt - ES.

Vienīgā atšķirība - par PVN. Nezinu, vai citās dalībvalstīs ir jāmaksā PVN, kā tas ir tagad Latvijā.

22. Februāris 2011, 20:31

Vienīgā atšķirība - par PVN. Nezinu, vai citās dalībvalstīs ir jāmaksā PVN, kā tas ir tagad Latvijā.
[/quote]
Muitas nodoklis tas ir no 150 eiro visa ES?Vai taa?

22. Februāris 2011, 20:34

22 February 2011 20:31:23 Ricco rakstīja:

Muitas nodoklis tas ir no 150 eiro visa ES?Vai taa?
[/quote]Jā, visā.

29. Jūnijs 2011, 21:16

Kāds šogad ir veicis pirkumus no ASV?
Mani interesē, kur var redzēt muitas nodokļa katalogu (pa preču grupām), lai saprastu, cik liels tas būs konkrētai precei?

Atradu šādu palīgu, taču tas nav precīzs, jo mani interesē gadījums, kad pērk no juridiskas personas. Tas noteikti nebūs 2,5 %...

29. Jūnijs 2011, 21:20

29 June 2011 22:16:45 KANTAINAIS rakstīja:
Kāds šogad ir veicis pirkumus no ASV?
Mani interesē, kur var redzēt muitas nodokļa katalogu (pa preču grupām), lai saprastu, cik liels tas būs konkrētai precei?

Atradu šādu palīgu, taču tas nav precīzs, jo mani interesē gadījums, kad pērk no juridiskas personas. Tas noteikti nebūs 2,5 %...

Es esmu daudz pircis, vienmēr esmu prasījis lai raksta uz paciņas ap 10 dolāriem, protams atkarībā no izmēra, bet max bija 40 dolāri. Un,protams, jāsūta kā dāvana!! Vēl nav piekasījušies ap 50 pirkumiem un nekā

29. Jūnijs 2011, 21:39

Muitas preču katalogs

Taču atrast nepieciešamo preci :doh:

29. Jūnijs 2011, 23:46

galvenais prasi lai samazina vērtību preceii saprāta robežās un ka dāvana. es par jaunu kompi kura cena bija 1500 USD norādīja 500 USD (paprasīju lai ieraksta lietots) tādā veidā tikai 30 Ls samaksāju kaut kādu pāŗstŗādes nodokli.
Pēdējo reizi laboja zubex - 29. Jūnijs 2011, 23:49, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta