03. Decembris 2010, 10:25
03 December 2010 10:25:09 baigais rakstīja:
Pats galvenais - vajag autiņam dot regulāru paredzēto slodzi, lai visi kanāli (ieplūde/izplūde/degviela) paši patīrās - i`tīrāks viss paliks, i`labāk ies, i`mazāk ēdīs!
Atmetam opju sindromu un pedal to ze metal!

Dullais! Tā Tu bez pakaļējā tilta paliksi!
03. Decembris 2010, 10:29
03 December 2010 10:14:33 rihardszauska rakstīja:
Nu es te iegādājos dīzeli pirms neilga laika, lec kā puķe, viss ir ok, ne kādu problēmu arī šādā salā, tikai interese radās par tām piedevām vai ir vērts tērēt naudu.. un kādu labumu tās dod. Dīzeli leju gan tankā, gan no kanniņas..
.gif)
1) Tāpat vien nevajag nekādas piedevas (it īpaši "kaut ko" attīrošas)
2) Kad lej no kannas, tad vajag pretparafīna piedevu (pārdodās tankos, reāli darbojās, esmu braucis ar vasaras dīzeli + piedeva pat -24)
03. Decembris 2010, 10:34
Vēl esmu dzirdējis, ka dīzelis nenormāli filtrus aizdiršot, to gan man stāstīja viens interesants tips, bet nu pie reizes var ar par šo lietu šajā topikā
03. Decembris 2010, 10:36
Filtrs gan būtu jamaina pēc tā, ja degviela ir bijusi aizsalusi.
Bet nu pats par sevi tas dīzelis nav netīraks par benzīnu...
03. Decembris 2010, 10:46
Tātad, kanniņām, jālieto pret parafīna piedeva
03. Decembris 2010, 10:50
03 December 2010 10:34:52 rihardszauska rakstīja:
Vēl esmu dzirdējis, ka dīzelis nenormāli filtrus aizdiršot, to gan man stāstīja viens interesants tips, bet nu pie reizes var ar par šo lietu šajā topikā
Diez ko tas nozīmē ? Ir noteikts Km skaits, pēc kuriem filtri jāmaina, pie norunas, ka lej sakarīgu soļķi. Ja lej žļurgu, tad skaidrs, ka dikti jāuzmanās un jāmaina 3x biežāk.
ja vecs daizelis, žļurgu var palietot, man reiz 200D visu ēda, nu varbūt pankūku mīklu neēda

jauniem dīzeļmotoriem liet žļurgu ir neprāts- pārāk dārgas tā ssprauslas.
03. Decembris 2010, 10:50
filtru parasti maina reiz gadā oktobrī
daudz kas atkarīgs no kanniņu satura, var jau būt ka tur iekšā Statoil tīrs ziemas dīzelis vai arī Krievu pēdējās šķiras soļķis
par kādu mašīnu un motoru mēs vispār diskutējam?
03. Decembris 2010, 10:51
03 December 2010 10:50:17 Misters X rakstīja:
liet žļurgu ir neprāts- pārāk dārgas tā ssprauslas.
varētu lūdzu vārda "žļurga" definīciju?
03. Decembris 2010, 10:53
žļurga- kreisais soļķis, par kura izcelsmi un sastāvu nav datu.
(un neviens nenes atbildību ja sprauslas beidzas)
es nevienu nekriztizēju, laiki ir grūti, bet moderniem motoriem liet kreiso soļķi - uz katra paša atbildību un drosmi
Pēdējo reizi laboja
ZV - 03. Decembris 2010, 11:01, kopā labots 1 reizi.
03. Decembris 2010, 11:03
03 December 2010 10:53:14 Misters X rakstīja:
žļurga- kreiais soļķis, par kura izcelsmi un sastāvu nav datu. (un neviens nenes atbildību) ja sprauslas beidzas.
nezināmās izcelsmes es arī nelietu, diez vai vispār kāds veselā saprātā cilvēks tādu lietu
bet par sprauslām, jā, bet oficiālie benzīntanki tev arī nekad neuzņemsies nekādu atbildību par tehniskām ķibelē, ej nu pierādi, ka pie tā vainīga degviela
Kreiso soļķi var arī iedalīt 2 kategorijās, kreisās pēc izcēlsmes un kvalitātes un kreisais pēc iegādes variantiem, tad 2 variantu es domāju var liet modernajos dzinējos.
Pēdējo reizi laboja
bite747 - 03. Decembris 2010, 11:05, kopā labots 1 reizi.