Tēma slēgta

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 20:18

15 November 2010 20:16:59 Ugis rakstīja:
15 November 2010 20:07:57 Mizx rakstīja:
Man ir plāns izpētīt, cik maksā plikas W123 virsbūves Vācijā. Jo baigi jārēķina, vai lētāk ir man nojaukt universālu, salāpīt lāpāmo un tad likt kopā, vai vienkārši sagatavot jau nolasītu un tad tikai samest iekšā visu no manējā. Pēdējā laikā sāk rasties sajūta, ka lētāk un ātrāk varētu būt cita virsbūve, ar savējo tur sanāktu projekts pārāk ilgam laikam... Un tā kā metināt par brīvu man arī neviens nemetinās, tā cita virsbūve jau kļūst interesanta ideja. Tā kā pie viena nopētīšu, kas viņiem vispār ir no pārdošanā izliktām virsbūvēm.

Tas ir interesanti!! Lūdzu noteikti painformēt par rezultātu! Ja varētu dabūt labu,pliku w123T virsbūvi,šeit tā kārtīgi vēl apstrādāt latvijas skarbajiem apstākļiem,varētu braukt vēl ilgi!
Nez kāda varētu būt eventuālā cena(par ko varētu būt runa) šādai mantai ar transporta izdevumiem kopā?Apm.
(Lai gan tāds projekts nebūtu no lētajiem,bet rezultāta dēļ varbūt ir būtu vērts)

2-3kLs tā iesākumam

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 20:36

15 November 2010 20:07:57 Mizx rakstīja:
Man ir plāns izpētīt, cik maksā plikas W123 virsbūves Vācijā. Jo baigi jārēķina, vai lētāk ir man nojaukt universālu, salāpīt lāpāmo un tad likt kopā, vai vienkārši sagatavot jau nolasītu un tad tikai samest iekšā visu no manējā. Pēdējā laikā sāk rasties sajūta, ka lētāk un ātrāk varētu būt cita virsbūve, ar savējo tur sanāktu projekts pārāk ilgam laikam... Un tā kā metināt par brīvu man arī neviens nemetinās, tā cita virsbūve jau kļūst interesanta ideja. Tā kā pie viena nopētīšu, kas viņiem vispār ir no pārdošanā izliktām virsbūvēm.

mercedes ruupniicaa var pasuutiit, nav probleemas

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 20:37

Atradu vcajā telefonā nummuru, sazvaniju čali ...jā ir genoch!

Šis saka, ka pedāli iemīcīti salonā, ceturtdien aizbraukšu apstišos žēl vecā labradora :(

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 20:44

nozaagee pusi nost un piemtini citu pusi, nav liela beeda!

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 21:03

15 November 2010 20:44:37 Bpa4 rakstīja:

Aga tu vēl pasaki ka uz stenda lai uzliek ... nav vērts labs autiņš bija ... eh kā jauno smalko autiņu īpašniekiem ģīmji šķobijās ka tas opā auto panesās garām uz 150 ... eh maksimalka bija 180km/h ...un tik arī gāja ...

labi pietiks sentimentu vjo jāpērk jauns no De un miers.

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 21:06

15 November 2010 21:03:57 plashs rakstīja:
15 November 2010 20:44:37 Bpa4 rakstīja:

Aga tu vēl pasaki ka uz stenda lai uzliek ... nav vērts labs autiņš bija ... eh kā jauno smalko autiņu īpašniekiem ģīmji šķobijās ka tas opā auto panesās garām uz 150 ... eh maksimalka bija 180km/h ...un tik arī gāja ...

labi pietiks sentimentu vjo jāpērk jauns no De un miers.

uzliec uz stenda, kādas problēmas!

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 21:48

15 November 2010 20:17:32 plashs rakstīja:
15 November 2010 19:53:01 Ugis rakstīja:
R.I.P. ... :sad2:

P.S.

Ja autiņš bija labā stāvoklī,tad tur varētu būt labas rezerves daļas

Tev tur nav ko meklēt :eede:
Nav dīzelis un salons ir gaišais!

motors man neinteresē un salons ne tik ;) takā droši ņem pats :shura:
man no dīzeļa ir tikai motors un sietiņš bākā-parējais oriģināls benzīnnieks:D
Pēdējo reizi laboja Ugis - 15. Novembris 2010, 22:13, kopā labots 1 reizi.

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 23:10

Šeku reku bilži:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

Mmmm... tie hromi zem pakaļējiem lukturiem :pray:
Pēdējo reizi laboja gegeris - 15. Novembris 2010, 23:12, kopā labots 1 reizi.

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 23:21

Bēdu stāsts tāds:
čalis brauc pa siguldas šoseju. Kaut kur pie Dus Totāls pretim brauc smagais. Smagajam atskrūvējas ritenis, kurš šķērso zālīti to, kas pa vidu, iznīcina mersi un trāpa vēl kādam. Apdrošinātāji izmaksā 500ls ar iespēju paturēt "līķi".
Čalim ļoti paticis auto.
Auto stāv Siguldā uz Kalna ielas [laikam].

Meklēju autiņu!

15. Novembris 2010, 23:28

nav tik traki ar to virsbūvju cenu. Man sencis 126to virsbūvi atrada pa 1k ls vai eiro, precīzi neatceros. Autiņš bija noskrējis 40k. Pēc tam 20 gadus šķūnī stāvējis. Pārkrāsoja, salika no vecā sasistā un 126 tādā stāvoklī, kā no rūpnīcas. Klāt vēl piedomāja lietas, lai nerūs zīmīgās vietas.
Tēma slēgta