Tēma slēgta

Ebay

10. Novembris 2010, 10:42

Šito es nezināju-ja paiet 2 mēneši,tad zūd iespēja atstāt feedback,un uzsākt problēmu risināšanu...man jau 2 mēneši garām,,,-es domāju-pagaidīšu kārtīgi-varbūt atnāks pirkums,bet nu neko vairs laikam.

Skola maksā naudu-labi ka tikai padsmit Ls.. AttēlsAttēlsAttēls

Ebay

10. Novembris 2010, 10:49

Man kādreiz viens kolēģis sūtija DVD no amazon un neviens no tiem nenāca līdz viņam, pat divreiz izsūtot. Visdrīzāk kāds nelietis latvijas pastā ievilka nāsīs.

Vai esi drošs, ka LP nestrādā kāds YES fans?

Vai arī cilvēks, kurš ir redzējis, cik veikalos maksā vinils.

Ebay

10. Novembris 2010, 10:52

Attēls

Jā-tas laikam būs tikai YES fans,jo citi vinili ir atnākuši!

Ebay

10. Novembris 2010, 10:53

10 November 2010 10:49:29 Renoir rakstīja:

Vai esi drošs, ka LP nestrādā kāds YES fans?

Šo jautājumu atrisinās tikai zvans uz LP bezmaksas informatīvo tālruni!:D

Ebay

10. Novembris 2010, 10:55

Tad jau pastā tiktu visas "interesantās" pakas vērtas vaļā un vienā brīdī pienāktu tas mirklis, kad būtu kārtējais skandāls "millionreasonswhylatviaisthebestcountryintheworld".. :D

Ir bijuši gadījumi, kad LP muita Rīgā atpako preci apskatei, ja tā sūtīta no valsts ārpus ES.

Ebay

10. Novembris 2010, 10:56

10 November 2010 10:53:10 MBex rakstīja:
........

Šo jautājumu atrisinās tikai zvans uz LP bezmaksas informatīvo tālruni!:D

Kur Jums laipni atšūs :doh::latvija:

Ebay

10. Novembris 2010, 11:01

LP ir interesants iestādījums, sūti kaut vai ierakstītās vēstules, neviens ne par ko neatbild:doh::super:

Ebay

10. Novembris 2010, 11:01

10 November 2010 10:42:08 Ugis rakstīja:
Šito es nezināju-ja paiet 2 mēneši,tad zūd iespēja atstāt feedback,un uzsākt problēmu risināšanu...man jau 2 mēneši garām,,,-es domāju-pagaidīšu kārtīgi-varbūt atnāks pirkums,bet nu neko vairs laikam.

Cik atceros, tad "disputu" NEvarēja uzsākt ja ir pagājušas vairāk kā 45 dienas.
Diemžēl izskatās,ka šoreiz iztērēto naudu nāksies norakstīt zaudējumos.
Vienīgi pastāv cerība, ka paka "iesprūdusi" kaut kur un vēl atnāks.

Man bija gadījums, kad uzsāku disputu ar pārdevēju, par to ka paka nav atnākusi, pārdevējs man visu naudu atskaitīja atpakaļ, bet pēc 3 dienām paka atnāca.

Laba lieta ir šis saits par ebay - http://ebayforums.lv/

Ebay

31. Marts 2011, 11:22

Sveikiņi!

Vopšem tā:saņēmu paciņu no ASV (videokarti puikam spēlēm), un man noplēsa 9.5Ls (22%) no summas - jauno nodevu!:O:doh: Šaize!!!

Vai nebija tā,ka ja pārdevējs sūtījumu noformē kā dāvinājumu,tad šī nodeva nav jāmaksā? (tas ,tā teikt ,citai reizei)
Pēdējo reizi laboja Ugis - 31. Marts 2011, 11:23, kopā labots 1 reizi.

Ebay

31. Marts 2011, 11:30

Ja muitai ir aizdomas, tad var plēst vaļā un pārbaudīt. Vispār dāvanas arī tiek plēstas vaļā izlases veidā.
Tēma slēgta