Tēma slēgta

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:09

Par LMT interneta ātrumu ir vēl viens punkts — tie modemi ir lēti ķīniešu sū. Attiecīgi tie slikti dzesējas, sliktas iebūvētās antenas, visādas tādas lietas. Attiecīgi vienā un tajā pašā vietā uztveršana varot būtiski atšķirties 2 dažādiem modemiem. Atradu kur internetā vietējie datoristi jau šādu štruntu bija atlauzuši, sataisījuši kā pieklājas pret karšanu, antenu pielabojuši un pēc tam modems visu laiku nodrošinot LMT solīto max ātrumu. Es gan arī vairs par ātrumu kopumā nesūdzos, tomēr ceru dabūt vēl kādu modemu un mēģināt to uztūnēt — lai ir konstants max solītais interneta ātrums.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:13

25 October 2010 10:11:54 Misters X rakstīja:
Slikta ideja.

Nav privātpersonai nekā labāka (pagaidām) par Lattelekom optiku.

tas Tavs telekoms, iesuukaa, pret telenet optikas trubaam!

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:13

Esmu mēģinājis LMT internetu caur HTC, uztaisot WiFi tīklu. Pieslēdzos tam ar laptopu un jāatzīst, ka lapas virinājās, ka prieks.
Tāpēc ticu, ka pastāv modema problēma, jo kvalitatīvs telefons nodrošina normālu pieslēgumu un stabilu ātrumu.
Sievastēvam ir tas hujawei (vai kāds tur) modems no LMT. Tas pa laikam vispār nokrīt un jāslēdz iekšā pa jaunam viss.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:14

25 October 2010 12:13:00 Bpa4 rakstīja:

jā, bet parastajiem cilvēkiem nekā prātīgaka pagaidām nav :) nu par to cenu vismaz.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:19

25 October 2010 12:14:10 Misters X rakstīja:
25 October 2010 12:13:00 Bpa4 rakstīja:

jā, bet parastajiem cilvēkiem nekā prātīgaka pagaidām nav :) nu par to cenu vismaz.

Basenet vai ta nav... vismaz ar telenet, aatrums taads, ar kaadu konkreetaa pc HD speej rakstiit info!:grudaks:

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:38

25 October 2010 12:06:15 Misters X rakstīja:
19 LVL par to LMT i-netu ? :doh:

man te nav vadu, kaimiņam ir Balticom bezvadu, šim par torrenta lietošanu atnāca vēstule, ka tas ir kriminālpārkapums, un atkārtota pārkāpuma gadījumā ziņos policijai. :doh::doh: Cena ~15ls, bet ātrums lielāks.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:41

Nav runa par torrentiem. Laukos bija LMT i-nets, čakars lielāks kā jēga, cenas nereālas par piedāvāto pakalpojuma kvalitāti.

Tikai šeit laikam ir iespējams, nopirkt pakalpojumu un vēl pašam meklēt ceļus,
kā labāk sasniegt to, ko tev piesola pārdodot.Tas par tām antenām un modemiem.
Pēdējo reizi laboja ZV - 25. Oktobris 2010, 11:47, kopā labots 1 reizi.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:46

Ja tev torrenti nav vajadzīgi tad LMT piedāvā pa 9ls ar 10gb ierobežojumu, Roma lieto, cik zinu ļoti apmierināts.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:49

man liekas, Nompelis nemaz nezina, kas ir torrenti un kas ir lejuplāde.Runa ir par parastu salīdzinājumu, vai ir vērts ņemt Bites inetu, to salīdzinot ar Lattelekom.

Es teiktu, ka nav vērts, iekams nav pienācīgs ātrums un satbilitāte nodrošināta.

interneta pieslēgums

25. Oktobris 2010, 11:52

vadus pret bezvadiem vēl nav verts mainīt tas tiesa, kad būs 4G tīkls tad gan būs vērts padomāt. LMT sola līdz 12 gadam visur Latvijā ieviest 4G.
Tēma slēgta