Tēma slēgta

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 01:00

14 June 2009 01:55:29 plashs rakstīja:
14 June 2009 01:31:22 baigais rakstīja:
Plashs - man neticās, ka Tu saki, ka virsbūves maiņa maksā ~4t! :D

What?
nu normāls cilvēks par darbu gribēs kādu 5ls stundā ...nu i rēķini ... kādi mēneši četri aizies ...kāmēr katru skrūvīti pārskrūvēsi.
Nē nu ir jau visādi varianti ... redzēti var jau arī pa ātro un tad domāt kakovo hrena nekas nestrādā.

takoj xokej nam nenuzhen! 4 meneshi! ti cho. divas diennaktis un finish!

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 10:43

2 dienas vai 4 mēneši - galējības absolūtas!

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 14:08

14 June 2009 02:00:26 Bpa4 rakstīja:

What?
nu normāls cilvēks par darbu gribēs kādu 5ls stundā ...nu i rēķini ... kādi mēneši četri aizies ...kāmēr katru skrūvīti pārskrūvēsi.
Nē nu ir jau visādi varianti ... redzēti var jau arī pa ātro un tad domāt kakovo hrena nekas nestrādā.

Jap nu atkal izcēlies ...
Davai es gribu to redzēt ..kaut vai žigulveidīgajam kautkādam auto...
no 01 komplektācijas virsbūves varianta.
2-3 dienas paies tikai lai motortelpu izjauktu un saliktu

Ir tikai viens bet
ja auto ir ar visiem tiltiem nokomplektētu salonu atbilstošu provodku u.t.t.
Nu tad iespringstot kādas nedēļas laikā tiksi cauri...

Bra4 variants līdzinās tipa ...strādā 4 cilvēki ja kas nolūzt tad uz momentu līmi ...ja kas neatbilst bet netraucē tad paliek un visus moldingus uz abpusējo līmlenti... lai nav jāčakarējas ...

Tikai tad sākam skatīties ka pēc mēneša mašīna sāk sadalīties pirmsreizinātājos.

Es biju domājis ap 4 mēnešiem ja to dari priekš sevis vai kā priekš sevis no plikas virsbūves un pilnībā nokomplektēta donora.

iz dzīves - volgas provodkas vilkšana zem paneļa un uz patērētājiem man aizņēma kādu nedēļu. un tā ir tikai provodka aizvēsturiskai mašīnai tad kāds vadu žūksnis ir modernai?

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 15:13

14 June 2009 15:08:42 plashs rakstīja:
14 June 2009 02:00:26 Bpa4 rakstīja:
[quote]

What?

Jap nu atkal izcēlies ...
Davai es gribu to redzēt ..kaut vai žigulveidīgajam kautkādam auto...
no 01 komplektācijas virsbūves varianta.
2-3 dienas paies tikai lai motortelpu izjauktu un saliktu

Ir tikai viens bet
ja auto ir ar visiem tiltiem nokomplektētu salonu atbilstošu provodku u.t.t.
Nu tad iespringstot kādas nedēļas laikā tiksi cauri...

Bra4 variants līdzinās tipa ...strādā 4 cilvēki ja kas nolūzt tad uz momentu līmi ...ja kas neatbilst bet netraucē tad paliek un visus moldingus uz abpusējo līmlenti... lai nav jāčakarējas ...

Tikai tad sākam skatīties ka pēc mēneša mašīna sāk sadalīties pirmsreizinātājos.

Es biju domājis ap 4 mēnešiem ja to dari priekš sevis vai kā priekš sevis no plikas virsbūves un pilnībā nokomplektēta donora.

iz dzīves - volgas provodkas vilkšana zem paneļa un uz patērētājiem man aizņēma kādu nedēļu. un tā ir tikai provodka aizvēsturiskai mašīnai tad kāds vadu žūksnis ir modernai?
[/quote]

divas diennaktis visu izdara perfekti un bez limes ar kvalitati. man gruti stadities prieksha, ka tu dari, ja tas aiznjem meneshus, laikam parsvara onane nevis strada!

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 15:48

13 June 2009 18:50:47 baigais rakstīja:
Powerā arī ir prasīts tikai reāla atbilde bija tikai no viena cilvēka! :]
Auto - E24, vecais 6 bmw :nu:

Ja gribi atrak /letak - ir verts skatities uz musu brachku lietuvieshu pusi .

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 15:52

Vairāk jau interesē summa...

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 16:46

Nosūtīju Tev PM.

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 18:41

Es domāju, ka nav vērts principā. Jo kopējās izmaksas nedrīkstētu pārsniegt 3000 EUR, OK, 4000, ja rezultātā ir konfekte oriģinālā stāvoklī. Jo tie auto ir lēti. Šajā cenu grupā vari dabūt no Vācijas nerūsējusu, kam nekas nekur nav jāpārliek. Cenas sākas no 1500 EUR. Tā kā tur čakarēšanās kā hobijs, pārējais jau subjektīvi jāskaita.

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 23:30

Nu :hvz: cik lēti...
Grūti vispār atrast detaļas! Jaunām detaļām cenas ir astranomiskas un b/u arī nav lētas salīdzinot ar citām auto markām!

Virsbūves maiņa

14. Jūnijs 2009, 23:49

15 June 2009 00:30:21 baigais rakstīja:
Nu :hvz: cik lēti...
Grūti vispār atrast detaļas! Jaunām detaļām cenas ir astranomiskas un b/u arī nav lētas salīdzinot ar citām auto markām!

Nē nu ja tev tiešām vajag stiep šurp tos donorus un skatamies ko varam darīt... nav jau pirmā mašīna ko jāpārlasa... bet es saku nu ātrāk par kādiem pāris mēnešiem kvalitatīvi to viens cilvēks nevar izdarīt jo varu derēt ka visādi plastmasas ķibuļi būs jāmeklē kā nemetas.
Tēma slēgta