Tēma slēgta

Ģenētiski Modificētā Pārtika

14. Janvāris 2009, 17:03

[user]2|SZ|[/user]īsāk sakot, ja nevēlaties, lai mūsu bērni un iespējams arī mēs neizskatītos šādi
Attēls

tad ejam un 5 sekunžu laikā nobalsojam

es jau nu esmu pietiekami R Eiropā atskatījies tos eiropiešus, kuri netiek galā ar ūbersvaru....

skaisti

14. Janvāris 2009, 17:09

es ar izbalsoju ;) lai bērniem nebūtu jābrauc ar subaru :P

14. Janvāris 2009, 17:32

bet tas vaitad ir saistits ar genetiski modificetu partiku?

14. Janvāris 2009, 17:34

+1 :)

14. Janvāris 2009, 17:38

[user]514378|libra|[/user]bet tas vaitad ir saistits ar genetiski modificetu partiku?

nē.

14. Janvāris 2009, 17:50

[user]425|mipe|[/user]

nē.

bet kapec tad videjais jaundzimusha svars ir lielaks ka bija pirms 10 gadiem?

14. Janvāris 2009, 17:53

kaut gan pats varu atbildet uz savu jautajumu,tagad dzives limenis celas un sievietes budamas stavokli vairak pavada laiku gulta ,ka agrak stradajot,ravejot,viziski nodarbojoties,un berns vel nebudams piedzimis jau ir ar lieko svaru.

14. Janvāris 2009, 18:13

jus ziniet ar ko atskiras GMP no parasta produkta? :whistle:

pilnīgas muļķības. un arguments "ja visur, ta mēs ar" ir viens no muļķīgākajiem, kādu esmu dzirdējis. lai arī jautājums nav viennozīmīgs, cilvēku bailes no ģenētiski modificētā ir primitīvas un nepamatotas. bail jau no vārdiem, ne satura. jo par saturu lielākajai daļai saprašana robežojas ar pašsadomātu/inducētu fantastiku, nu tik visi mutēs...
tā kā cīņa ar pūli un tā tumsonību anyway ir vējdzirnavīga, tad piedāvāju ieskatam vien tikai šo:
http://www.youtube.com/watch?v=tIvNopv9Pa8

tā kā padomā ar savu prātu, ne sabiedrisko, pirms spiest pogas, zīmēt plakātus un bļaut. sabiedriskajam prātam prāta ir maz.

viss, kas ir selekcionēts, principā ir ģenētiski modificēts.
gan tomāti, gan gurķi , gan arī kukurūza (kura ir tikai modificēta) ir hibrīdi, nevis šķirnes. Viss ir iegūts ģenētiskās modifikācijas (agrāk - selekcijas) ceļā. Nemodificētas varētu būt kaut kādas meža ogas MEŽĀ. Ja produkts ir bioloģiski audzēts, tas nenozīmē, ka tas nav ģenētiski modificēts (jeb selekcionēts).

var, protams, uzgrauzt neskartās, nekultivētās pļavās atrastu auzeni vai zirgskābeni.
:x

14. Janvāris 2009, 18:16

[user]514378|libra|[/user]
[user]425|mipe|[/user]

nē.

bet kapec tad videjais jaundzimusha svars ir lielaks ka bija pirms 10 gadiem?

Arii garaki dzilveki pamazam paliek .. evolucija ka neka .. :D

14. Janvāris 2009, 18:18

runa ka modificeti audzetas kulturas ir neaugligas,tobish vinu seklas neuzdikst.
ta ir taisniba?
Tēma slēgta