Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Digitālā televīzija!
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 02:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25
Atbildes: 2301
Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
Man satelīts ir, bet dēļ viena kretīna kaut kas ar tām kartēm nav īsti... abonomentu maksāt - man v padlu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 02:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]311291|baigais|[/user]Man satelīts ir, bet dēļ viena kretīna kaut kas ar tām kartēm nav īsti... abonomentu maksāt - man v padlu!

Arī tam visam ir kodi... Maza pačakarēšanās, bet reizi nedēļā veicot update problēmu nav.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 09:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]311291|baigais|[/user]Kas tas par Dream box?
Izmaksas?

:iagree: :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 09:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
.... un kas ir ar lattelekom pedāvāto TV??

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 10:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Aprīlis 2007, 14:45
Atbildes: 206
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: C180 97' ar gāzi :)
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]
Citēt:
Izmaksas?

Labriit!

Dreambox ir salidzinoshi dargs, jauns ap Ls 300, plus katru menesi noteiktas cilvecinjam jamaksaa ap Ls-5, lai dabuutu uzlaushanas kodus, plus nepieciešam patstaviigais piesleegums internetam, jo tajaa Dreamboxa iekshā nāk interneta vads... Kopumaa parēķinot gadā Dreambox uz 2 gadiem iznaak Ls-600, t.i. Ls-10 menesī. Bet pat šiem Ls-10 menesī Jums godatie cilvēki nav NEKADAS garantijas, ka vienaa dienaa šo bodiiti neaizklapees ciet, atliek tikai ka krievu teiciena - NADEJATSJA NA AVOSJ!!! Turklaat Dreamboxam ir nepiecieshams pietiekoši aatrs internets... bet partraukumiem!!! Nav internets - NAV TV!!!

Personiigi 3 gadus skatos VIASAT par Ls-5.9 menesii un esmu prieciigs, vismaaz kad pazuud internets, TV stradaa :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 10:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
Citēt:
Izmaksas?

Principa tur ir dofiga kanaalu. es sev izveleejos vairaak NTV+ pakete, jo visaadi tur vaacu kanaali, man nav vajadziigi, bet ja vajag visus, var uzlikt visus. Tur dofiga.

Nezinu cik tagad maksa uzstadiishana, bet domaaju, ka palika tajaa pasha regiona ap 300 LS un aboniments katru meenesi 5 Ls. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 14:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
[user]236846|dixi|[/user]
Citēt:
Citēt:
Izmaksas?

Labriit!

Dreambox ir salidzinoshi dargs, jauns ap Ls 300, plus katru menesi noteiktas cilvecinjam jamaksaa ap Ls-5, lai dabuutu uzlaushanas kodus, plus nepieciešam patstaviigais piesleegums internetam, jo tajaa Dreamboxa iekshā nāk interneta vads... Kopumaa parēķinot gadā Dreambox uz 2 gadiem iznaak Ls-600, t.i. Ls-10 menesī. Bet pat šiem Ls-10 menesī Jums godatie cilvēki nav NEKADAS garantijas, ka vienaa dienaa šo bodiiti neaizklapees ciet, atliek tikai ka krievu teiciena - NADEJATSJA NA AVOSJ!!! Turklaat Dreamboxam ir nepiecieshams pietiekoši aatrs internets... bet partraukumiem!!! Nav internets - NAV TV!!!

Personiigi 3 gadus skatos VIASAT par Ls-5.9 menesii un esmu prieciigs, vismaaz kad pazuud internets, TV stradaa :)

170 - 190 euro ebay.de un nečinksti, ar to viasat sanāk tas pats. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 14:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]552167|Wallman|[/user]
Citēt:
Citēt:
Izmaksas?

Principa tur ir dofiga kanaalu. es sev izveleejos vairaak NTV+ pakete, jo visaadi tur vaacu kanaali, man nav vajadziigi, bet ja vajag visus, var uzlikt visus. Tur dofiga.

Nezinu cik tagad maksa uzstadiishana, bet domaaju, ka palika tajaa pasha regiona ap 300 LS un aboniments katru meenesi 5 Ls. :)

par freju orentējot savu šķīvi tur nāk ap 900 kanāliem. kur ir planet sport, eurosport, mtv, vh-1 (kucha ar visādiem vēl tur kanāliem), tv5 Lv - karoche ir ko skatīties!~

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 14:24 
Eksperts
Lietotāja avatārs

uz diviem pavadoņiem

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2009, 18:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Aprīlis 2007, 14:45
Atbildes: 206
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: C180 97' ar gāzi :)
Citēt:
[user]637773|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]552167|Wallman|[/user]
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user][quote][user]311291|baigais|[/user]Kas tas par Dream box?
Izmaksas?

par freju orentējot savu šķīvi tur nāk ap 900 kanāliem. kur ir planet sport, eurosport, mtv, vh-1 (kucha ar visādiem vēl tur kanāliem), tv5 Lv - karoche ir ko skatīties!~[/quote]

Tie pashi haljavnije kanali naak arii ar parasto dekoderi, no pavadonja Hotbird, Sirius, ja ir veleshanas vari vel Astru uzstellet, nezinu kam tie bezmaksas kanaali ir domaati...

Runaajot par cenu DreamBox, taa manupraat nav noteicosha izveloties sho produktu, prieksh manis bija noteicoshais tas, ka es neseedeshu jaungada vakaraa bet TV, ja kaads losis nozags Lattelekomam provaidera kabeli, vai sliktaaka gadijuma vienkarshi atradiisies gudraaks par shiem hakeriem un aiztaisiis sho bodiiti ciet ar kreisiem kodiem... Prieksh mani bija noteicošais servisa garantijas par to naudu kuru es maksaaju... Jo vairaak ķedē vajo posmu, jo lielaaka iespejamiiba ka kaut kur taa plisiis...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012