Tēma slēgta

«Domenikss» pārtrauc sadarbību ar «KIA Motors» importētāju Baltijas valstīs «KIA Auto»

01. Decembris 2008, 00:08

Dzīve visu noliek pa vietām ... "D" gājiens, veidojot sevi kā virsbrendu pār Mercedes-Benz, KIA, Fuso u.c., manuprāt, bija muļķigs. Veidojot savu "izcilības dzīves stilu" nevar jaukt kopā MB ar KIA! Un nevis tāpēc, ka man nepatiktu kāds no šiem zīmoliem, bet tāpēc, ka katram no šiem zīmoliem ir sava mērķauditorija, kurai savukārt ir savas ambīcijas dzīvē!
Īpaši situācijā, kad cilvēkiem galvās u.c. vietās ir ieviesusies krīze, Mercedes-Benz salonam ir jābūt kā oāzei, kur patverties pārtikušiem cilvēkiem.

«Domenikss» pārtrauc sadarbību ar «KIA Motors» importētāju Baltijas valstīs «KIA Auto»

01. Decembris 2008, 00:12

Domenikss jau tagad visu tirgo..Opel, Mitsu arī....

01. Decembris 2008, 00:13

un kas? vai tamdēļ mercedes ir sliktāks?

01. Decembris 2008, 00:28

[user]466795|Bpa4|[/user]un kas? vai tamdēļ mercedes ir sliktāks?

netiešā veidā - jā!

01. Decembris 2008, 00:31

Ja man būtu daduz naudas, vai es ietu skatīties S600, kam blakus stāv Kia Picanto (vai kā tur) ??? -nē. es kā premium klases pircējs gribu izmalcinātu atmosfēru, ekselentu apkalpošanu un izdabāšanu, ne gaidīt rindā pēc kafijas, kur priekšā 10 parastie KIA pircēji!

01. Decembris 2008, 00:32

[user]348501|eede|[/user]

Ja man būtu daduz naudas, vai es ietu skatīties S600, kam blakus stāv Kia Picanto (vai kā tur) ??? -nē. es kā premium klases pircējs gribu izmalcinātu atmosfēru, ekselentu apkalpošanu un izdabāšanu, ne gaidīt rindā pēc kafijas, kur priekšā 10 parastie KIA pircēji!

nepareizi, ja man būtu daudz naudas, es pasūtītu internetā!

01. Decembris 2008, 00:34

nepareizi, ja man būtu daudz naudas, es pasūtītu internetā!

Kļūdies! ;)

ehh Bra4... Premium klases pircējus laikam nepazīsti... viņi vēlas uzmanību, cieņu ,personīgu attieksmi un pakalpību, jo viņiem ir tas, ko cenšas pārdevējs izdabūt ;) un viņi to labi zin, tāpēc var/un grib parādīt, ka šiem pieder vara(nauda)

[user]425|mipe|[/user]

netiešā veidā - jā!

no merčendaizinga viedokļa, tev ir taisnība par visiem 100. tikai domenikss nav mercedes benz!

01. Decembris 2008, 00:35

[user]425|mipe|[/user]nepareizi, ja man būtu daudz naudas, es pasūtītu internetā!

Kļūdies! ;)

nekļūdos!
Tēma slēgta