Tēma slēgta

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 12:40

Iesaku vel ar kādu tādu pašu izbraukt un tad jau manīsi!

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 22:36

tā ir, ka viņa paliek ļumīgāka bez jumta. tā tiem crxiem ir, ja gribi reisot jābrauc ar jumtu.
ja kruīzēt saulītē tad ļoti forši noņemt jumtu :)
vari pajautāt cik tas normali vai ne iekš hondu foruma, ja nesanāk google atrast uzraksti pm.

pietam ja crxa pārdevējs ir no imantas, ar sarkanu crx, tad tas ir pazīstams kadrs un varu pastāstīt sīkāk par mašīnu ja gribi :)

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 22:57

Ar jumtu vai bez jumta, nekam nebuutu jaamainaas. Mashiina var palikt miikstaaka, bet tik minimaali, ka normaali to nemaz nevareetu just. Ja ir vibraacijas bez jumta, tas noziimee, ka kuzavs jau staigaa. Uzliekot jumtu, ja vibraacijas pazuud, tad jau sanaak, ka tas autinjsh uz taa jumta vien turaas. Taa kaa jumts nav cietais, metinaats, neko daudz uz vinja balstiit nevar. Turklaat jumts staav uz gumijaam, nez cik biezhi tad taas ir jaamaina. Katraa zinjaa tas ir tikai mans viedoklis, ar shaada tipa auto daudz braukaajis es neesmu.

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 23:01

[user]262450|benzman|[/user]Ar jumtu vai bez jumta, nekam nebuutu jaamainaas. Mashiina var palikt miikstaaka, bet tik minimaali, ka normaali to nemaz nevareetu just. Ja ir vibraacijas bez jumta, tas noziimee, ka kuzavs jau staigaa. Uzliekot jumtu, ja vibraacijas pazuud, tad jau sanaak, ka tas autinjsh uz taa jumta vien turaas. Taa kaa jumts nav cietais, metinaats, neko daudz uz vinja balstiit nevar. Turklaat jumts staav uz gumijaam, nez cik biezhi tad taas ir jaamaina. Katraa zinjaa tas ir tikai mans viedoklis, ar shaada tipa auto daudz braukaajis es neesmu.

Es šim piekrītu. Ja kaut ko noņemot kaut kas sāk vibrēt un ļodzīties, tad tas ir savu nokalpojis. Visādi targa jumti redzēti un šī ir pirmā vieta, kur kāds mēģina teikt, ka šāda vibrācija ir un ir OK. Es tādu neesmu pieredzējis.

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 23:09

Izlasīju vēl pāris atsauksmju un secināju, ka tas ar laiku piemeklē katru CRXu... bet nu kaut kā vienalga jocīgi. man pašam likās, ka tas rodas no gaisa plūsmas, jo gaiss ieplūst salonā un "sitās" tur iekšā... tas tāds ļoti subjektīvs un elementārs viedoklis... :?

Del Sol

28. Jūlijs 2008, 23:28

kadreiz comam tads crx bij,un cik biju braucis ar vinju nekad nekadas vibracijas nejutu.a tavam modelim elektriski nolaizas jumts???

Del Sol

29. Jūlijs 2008, 07:48

[user]221196|Juniors|[/user]Izlasīju vēl pāris atsauksmju un secināju, ka tas ar laiku piemeklē katru CRXu... bet nu kaut kā vienalga jocīgi. man pašam likās, ka tas rodas no gaisa plūsmas, jo gaiss ieplūst salonā un "sitās" tur iekšā... tas tāds ļoti subjektīvs un elementārs viedoklis... :?

:iagree:
Tēma slēgta