Tēma slēgta

Vajadzīgs Photoshop meistars

26. Jūnijs 2008, 14:19

Privātajā aizsūtīšu info.

26. Jūnijs 2008, 14:20

OK! Paldies.

26. Jūnijs 2008, 14:33

[user]387025|Viks|[/user]Neko tas nemaksā. Pat dārgajā galā visu firmas korporatīvā stila izveide, vizītkartes, logo, veidlapas u.t.t. maksā 120 ls. tas nav daudz.
Tiko pats taisīju, tapēc zinu. Beigās tev iedod disku ar visiem darbiem.

ir atkarigs no kvalitates un veltita laika :!
ja viss, kas bija minets (logo, vizitkartes makets, utt) par 120 Ls ir sataisits kartigi , tad ciena un gods tam, kurs to taisija.

P.S. gribetos redzet ka tas viss izskatas.

26. Jūnijs 2008, 14:49

Es taisīju vizītkartes, izteicu savu ideju māksliniekam un viss ir uztaisīts lieliski. visu komplektu nepaņēmu, jo tanī brīdī nebija aktuāli. bet tāds bija viņu cenu piedāvājums. cik zinu, tad firma nav tā lētākā, nopietns uzņēmums. saucās Puse plus.

26. Jūnijs 2008, 15:00

vienkarsi pats zinu biskin vairak par krutiem un skanigiem nosaukumiem "firmas stils", zinu ko tas nozime un ari pasam acu prieksa ir Brand Book, ka ari dokumentu noformesanas rokasgramata uznemumam... ticiet man - gramata, kura sastav no 50 lapam ar siku aprakstu kur, ka, kapec utt. jaliek logo, ka jaizmanto to logo un firmas stilu, nevar maksat 120 Ls vai ko lidzigu. Vienkarsi ne visiem ir skaidrs (pat tam, kurs taisa tos firmas stilus) kas isteniba ir firmas stila rokasgramata (brand book).

Negribu te visu siki aprakstit, jo tas bus parak gara "lekcija", bet varu konstatet - par 120 Ls var but tikai pavirsi izstradats stils, logo utt.

Liels lugums neapvainoties! ;)

26. Jūnijs 2008, 15:16

Nav jau mans bizness, un nav par ko apvainoties. Tāda bija mana pieredze un ar to padalījos. To grāmatu gan gribētu papētīt. ;)

26. Jūnijs 2008, 15:28

Jā, to grāmatu gan gribētos redzēt!

26. Jūnijs 2008, 15:33

[user]26014|Roma|[/user]Jā, to grāmatu gan gribētos redzēt!

paradit to gan nevaresu - tas ir dokuments ieksejai lietosanai (un organizacija ir Banka :whistle: ).

26. Jūnijs 2008, 15:43

Aaa... Nu skaidrs. Bet kur var kaut ko līdzīgu dabūt?

26. Jūnijs 2008, 15:50

[user]26014|Roma|[/user]Aaa... Nu skaidrs. Bet kur var kaut ko līdzīgu dabūt?

Patesiba to Brand book taisija Krievijaa viena studija - pie mums, nav ne jausmas vai kada studija/firma kaut ko lidzigu (par "lidzigu" es domaju ka nopietnaa limenii un ar atbildibu) var izstradat... Zinu to, ka nopietnas "kantorkas" parsvara strada ar arzemju radosam kompanijam - ne jau prestiza del un ne jau tapec ka "kruto", bet tapec ka domasana viniem (arzemju kompanijam) citada - spilgta, moderna, radosa utt. Tas nemaz nenozime, ka mums te Latvija nav profesionalu - to vienkarsi nav daudz :(
Tēma slēgta