Tēma slēgta

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:23

[user]173655|vabo|[/user]..i wo skazi 4to ja neprav?

vecīt, es zinu, kas un kā notiek Vācijas CSDD.....esi laimīgs, ka nedzīvojam TUR, jo TUR ar auto braukt ir nu ĻOTI dārgi ;)

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:24

[user]259289|bigono|[/user];) предполошаю очень просто:
год машины умножить на объём двигателя равно сумма налога в латах :arge:

:cry:

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:26

Gan driiz buus nodoklis arii par izelpoto CO, lielo plaušu īpašnieki saturas!!!

:lol:

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:27

[user]2|SZ|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]..i wo skazi 4to ja neprav?

vecīt, es zinu, kas un kā notiek Vācijas CSDD.....esi laimīgs, ka nedzīvojam TUR, jo TUR ar auto braukt ir nu ĻOTI dārgi ;)

da znajem ,prohodili...vot tam TO(TUF)! a tut fuflo,krome kak k vigorevwem žoltim povortnikam pri##tsa nei k4emu nemogut,Ja posle TO obi4no v servis zaježaju 4to b hodovuju posmotretj,a to žizņ odin raz nau4ila... :ninja:

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:28

[user]18951|Ingus|[/user]Gan driiz buus nodoklis arii par izelpoto CO, lielo plaušu īpašnieki saturas!!!

:lol:

ai maladca :D tak wto kto ne kurit i legkije zdorovi budete nu o4eņ boļwije naloģi platitj :evil: :D :D :D :D :D

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:28

Tas ož pēc jaunu mazlitrāžas auto lobēšanas :P

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:29

nu tas jau notiek labu laiku....šis Lielo tilpumu nodoklist ak ir perfekts piemērs mazlitrāžas lobēšanai.

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:30

man pat vinalga kā aprēķinās un cik liels viņš būs, mani uztrauc tas kā šo naudu izmantos, ja jau viņu saista ar CO izmešiem un dabu utt. :ninja:

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:34

[user]540|RICHY|[/user]man pat vinalga kā aprēķinās un cik liels viņš būs, mani uztrauc tas kā šo naudu izmantos, ja jau viņu saista ar CO izmešiem un dabu utt. :ninja:

Nuuuu es domaaju kaada krāšņa māja pie jūras (ne Latvijā, jo visiem labi zinaams, ka sheit viss brauc arvien dziljaakaa d...), "Lētā gala ekskursijas uz karību zemēm", dažādi reprezentācijas izdevumi, utt... :D

Domāju gana labs naudas izlietojuma plaans...

Jaunie nodokļi par CO

09. Jūnijs 2008, 08:36

nekaitini :D
Tēma slēgta