03. Jūnijs 2008, 13:18
Pa, pa, ja nedrīkst mainīt tad nedrīkst -- kāda "izvēles" numura pārlikšana uz šrotu, pārdošana kopā ar to un tad atkal pārlikšana. ja reiz mainīt nedrīkst, tad nedrīkst, kā piereģistrē tā paliek. Un vispār -- kam tie numuru vajadzīgi. Jāuzsit milzīgs VIN kods vai tā daļa un lieta darīta!
Sviestainas ziņas lai tikai uzkurinātu darījumus šajā brīdī... Gan jau risinājums būs būtiski citāds.
03. Jūnijs 2008, 13:22
[user]379|Mizx|[/user]Pa, pa, ja nedrīkst mainīt tad nedrīkst -- kāda "izvēles" numura pārlikšana uz šrotu, pārdošana kopā ar to un tad atkal pārlikšana. ja reiz mainīt nedrīkst, tad nedrīkst, kā piereģistrē tā paliek. Un vispār -- kam tie numuru vajadzīgi. Jāuzsit milzīgs VIN kods vai tā daļa un lieta darīta!
Sviestainas ziņas lai tikai uzkurinātu darījumus šajā brīdī... Gan jau risinājums būs būtiski citāds.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tu nopeerc srotu, noregistree uz sava vaarda un apmaini numurus. Tad to srotu paardod. Kas tur sarezgiits?
Galiigais risinaajums pienaaks klusaam un nemanot liidziigi kaa pienaaca 2500Ls par pasuutiijuma numuriem. Taapeec jau tagad jaasaak par to runaat.
03. Jūnijs 2008, 13:27
tad jau papildus numuru spekulantiem sāks parādīties šrotu pakalpojumu sniedzēji

tāda kā papildus spekulantu struktūra.
03. Jūnijs 2008, 13:40
un vel stāvā sajūsmā būs firmu grāmatveži, kuriem būs jāsāk krāmēties ap kaut kādiem lūžniem tikai dēļ numuriem

jo lielākā daļa dārgās mašīnas tak ir uz firmām, un tā ir īstā mērķauditorija kuriem tie numuri arī interesē.
03. Jūnijs 2008, 13:55
kāda starpība kāds nummurs? :?
03. Jūnijs 2008, 13:55
[user]198952|AnsisR|[/user]kāda starpība kāds nummurs? :?
gluži manas domas.
03. Jūnijs 2008, 14:02
man pilnīgs pofigs kāds man numurs. es pat būtu gatavs maksāt, lai priekšā drīkstētu nelikt v/n
bet nu tā gan ir, ka daudziem cilvēkiem vajag izrādīties un kruts numurs ir viena no glamūra lietām

bmwpowerā noteikti varēs atrast lielu atbalstu pret šo likumu
03. Jūnijs 2008, 15:10
tad par ko es maksaaju tos 20 ls sanjemot numura ziimi? Tas ir par numuru vai izsniegshanu, ja par numuru, tad tas ir MANS iipashums un daru, ko gribu...
Vaacijaa CSDD izsniedz tikai simbolus, kas buus uz numura, numuru jaaiet privaataa kantorii gatavot un jaamaksaa Eur :whistle:
03. Jūnijs 2008, 20:01
Ja nekļūdos, tad Igaunijā bez maksas var izvēlēties ciparu un burtu kombināciju savā nummura zīmē. Pie tādas kārtības grūti iedomāties iemeslus korupcijai. Viss ir pavisam vienkārši. Starp citu, šodien beidzot pirmo reizi redzēju vācu nummuru M POWER. Tepat Rīgā, uz 6tā BMW.
03. Jūnijs 2008, 21:06
Padomju laikā nebija izvēles numuri. Bija blati. Bija nauda. Salika kopā, un dabūja netīšām numuru, kas tīk..... :whistle: Nu gadās takš, ka laimējas
.gif)
:whistle:
Viss jaunais, ir sen aizmirstais vecais...