Tēma slēgta

Labākā Mazgātuve Price and performance.

09. Aprīlis 2008, 10:00

[user]311291|baigais|[/user]viņi vienalga mazgā ar vasku, lai būtu vieglāk slaucīt!

tas vasks pa Ls 1,50-2,00 ir nosacīti, jo īsta ievaskošana maksā ap Ls 7-10 :D

[user]540|RICHY|[/user]Es neiesaku ENRI nevienam un nekur. Ļurbas un urlāni tur strādā :D

Tas gan! :D
Viadā uz jūrmalenes aiz depo diezgan sakarīgi mazgā + cenas daudz maz normālas! :whistle:

[user]2|SZ|[/user]
[user]311291|baigais|[/user]viņi vienalga mazgā ar vasku, lai būtu vieglāk slaucīt!

tas vasks pa Ls 1,50-2,00 ir nosacīti, jo īsta ievaskošana maksā ap Ls 7-10 :D

Santīmu nekrāsi pie Lata netiksi! :P :D

09. Aprīlis 2008, 10:08

man pēdējo gadu "Mitax" Imantā, Slokas ielā pie Maximas. Vieglais auto ar vaskošanu Ls 7,40.

09. Aprīlis 2008, 10:10

Ebracing banda visu laiku mazgājās VIADĀ :whistle: 6ls ar vasku + palūdzu salvešu kušķi un pats noslauku viņu slikti noslaucīto ūdeni. Rezultātā - viss ir super tīrs un nekādu ūdens piļu un netīrumu.

09. Aprīlis 2008, 10:14

[user]311291|baigais|[/user]Nezinu, kā ir citur, bet par ENRI:
pazīstamais tur strādā un viņš teica, ka neatkarīgi no tā vai pircējs saka ar vai bez vaska mazgāt, viņi vienalga mazgā ar vasku, lai būtu vieglāk slaucīt!

Ļoti ticami, jo tā šļakata vaska, ko par latu piešļaksta skalojot, ņefiga viņiem neizmaksā, visa lielā pudele maksā pāris latus, tas ir veids, kā normāli uzvārīties, bet par spīti visam, es arī vienmēr saku - svoskam, svoskam :lol:

09. Aprīlis 2008, 10:27

[user]540|RICHY|[/user]Ebracing banda visu laiku mazgājās VIADĀ :whistle: 6ls ar vasku + palūdzu salvešu kušķi un pats noslauku viņu slikti noslaucīto ūdeni. Rezultātā - viss ir super tīrs un nekādu ūdens piļu un netīrumu.

:iagree: domāju, ka pancenšas vairāk arī dēļ tā, ka barā braucam, so- ja vienam neiepatiksies, pastāv iespēja, ka neviens vairs neatbrauks :whistle:

09. Aprīlis 2008, 10:42

Enri ir suds visas vietas, vini tocna normali nemazga
Kaut ka Auto ringa esmu atgriezies un ta neko

09. Aprīlis 2008, 11:24

Bieži gadījies ar dažādiem auto izmantot Impērijas automazgātuvi pie Sky&More. Pieminu vienas lietas dēļ -- puiši izdresēti limuzīnu salonu tīrīšanā! Tāpēc salonā viss spīdēs un laistīsies + benķi, spoguļi un tādas lietas būs +/- vietā, ne kā citās mazgātuvēs! Mazgāšana ir +/- OK, bet salons būs pasaka par mazu summu un dažāda citas lietas arī -- zvaigzne un hromi spīdēs, riepas obligāti būs nopucētas un tādi sīkumi. Pilna tīrīšana zem 14 Ls, viss atkarīgs no atlaidēm un papildus prasībām.

09. Aprīlis 2008, 12:03

[user]1066|mersovod|[/user]man pēdējo gadu "Mitax" Imantā, Slokas ielā pie Maximas. Vieglais auto ar vaskošanu Ls 7,40.

mozhet i dorogo , no mojut horosho , mne nravitsja!
Tēma slēgta