13. Februāris 2008, 19:58
13. Februāris 2008, 20:02
mjā, labs darbs kas padarīts. Tik drēbi gan jāstiepj uz ķīmisko tīrīt
13. Februāris 2008, 20:02
Aizslēgšanas pogu apgrauzis, kad cirlitu sadzeries
13. Februāris 2008, 20:16

dreebi pats ar vanishu chakareeshos, un tur jau tie plekji ir no mitruma.
13. Februāris 2008, 20:39
[user]540|RICHY|[/user]mjā, labs darbs kas padarīts. Tik drēbi gan jāstiepj uz ķīmisko tīrīt
Gaišus salonus šie nemaz tā neņem -- pirms savējam ķēros klāt pats biju nolēmis labāk ietaupīt laiku un uzticēt to profesionāļiem. Senos laikos bija tīrīts Autonamā, tad to pašu mašīnu atšuva un teica, ka nav kam ar ko un pārējie ar gaišu nestrādājot. Līdzīgu tekstu izdzirdēju vēl divās vietās, trešajā teica, ka ar gaišo paņemšot pēc 2 nedēļām, kad galvenais meistars būšot atpakaļ no atvaļinājuma. Melna āda -- lūdzu, bet gaišu audumu ne. Tā bija pēdējā reize, kad esmu mēģinājis noorganizēt ķīmisko tīrīšanu...
13. Februāris 2008, 20:47
Shitas apshivkas labak nonemt vispar un tirit izjautaja stavokli, tas bus efektivak. Es tiriju vel savajam vecajam volvo ar gaishu adas salonu, visu salonu noskruveju un tiriju ara
13. Februāris 2008, 22:04
[user]77234|-x3n0n-|[/user]Shitas apshivkas labak nonemt vispar un tirit izjautaja stavokli, tas bus efektivak. Es tiriju vel savajam vecajam volvo ar gaishu adas salonu, visu salonu noskruveju un tiriju ara
W124 viegli nonjemt obshivkas? W123 pat es maaceeju
13. Februāris 2008, 22:16
aaa nevaig vairs, atradu manuaalii, viegli.
14. Februāris 2008, 00:04
[user]379|Mizx|[/user]Ievēroju tam virsū rakstīto instrukciju -- sajauc proporcijā ar ūdeni, uzputo un tad ar birstīti. Kad viss apstrādāts, tad ļauj nožūt un pēc tam izsūc ar putekļusūcēju (tas viss par auduma daļām). Citādi nav ieteicams -- mēģināju pusžuvušam tīrīt palikušo pleķi un to uztaisīju tikai lielāku -- nācās pārtīrīt visu vēlreiz. Nekādu problēmu. Ņem ārā pat eļļu!
Ir tāda koši rozā pudele ar izsmidzinātāju, ja nemaldos tad kaut kāds oxyaction, cenā ap piečuku. Savam 124ajam gaiši palēko drēbes salonu tīriju bez problēmām. Tikko tagadējam autiņam netīšām kafija trāpijās uz velūra griestiem un tā pa riktīgam, pleķi summā bija apmēram A4 lapas izmērā. Un atkal bez problēmām, nepārspīlējot, 10min un tīrs kā jauns. Uzšpricēju, ar birsti paberzēju un tīrs bez pēdām un defektiem. Ņemoties gar griestiem šis tas nopilēja arī uz ādas benķiem un ar tiem arī viss ok.
14. Februāris 2008, 00:15
[user]77234|-x3n0n-|[/user]Shitas apshivkas labak nonemt vispar un tirit izjautaja stavokli, tas bus efektivak. Es tiriju vel savajam vecajam volvo ar gaishu adas salonu, visu salonu noskruveju un tiriju ara
Un apšivkas es esmu pavisam ekstrēmi tīrijis. Tas gan vasarā labāk darāms. Princips tāds- sašpricēju ar turtle vax motorcleaner un pēc 5min ar karcheru izskaloju. Skats no malas varbūt bija pabriesmīgs un bišku jau arī salonā trāpijās, bet minimāli, ja pacenšas. Toties kas par rezultātu, durvis kā jaunas. Pārbaudīts vairākkārtīgi uz Opel ascona, WV Golf un pāris Audi. Nevienam apšuvums necieta un neatslāņojās. Pēc tam zinu ka tādā veidā džeki arī benķus tīrija, iepriekš tos izņemot.