Tēma slēgta

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 19:39

pamazām samazinam un ATMETAM !

P.S iekš Partys vēl mēdzu uzvilkt pē ckādiem 0.5 L- bet nu tad otrā dienā ir dubults riebums pret cigaretēm :)

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 19:51

A vot eto problema,lutshe staratsja ne vipivatj,eto vrag nomer 1, kak vipjesh,srazu kuritj hochetsja,no eti vihodnie ja priodolel

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 19:59

[user]2|SZ|[/user]pamazām samazinam un ATMETAM !

P.S iekš Partys vēl mēdzu uzvilkt pē ckādiem 0.5 L- bet nu tad otrā dienā ir dubults riebums pret cigaretēm :)

:iagree:

sestdien tikai pašā vakarā spēju uzsmēķēt. Cikos ? Nu apmēram pēc 0.5 L
:D

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 20:00

nu a es par ko? :munk:

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 20:01

[user]65243|Serjoga|[/user]Em tabletki Tabex,efektivnej etih zhiva4ek i plastirej i deshevle. U menja batjka 30 leu kuril i oni emu pomogli,uzhe 2 goda ne kurit.Ja uzhe dve nedeli ne kurju,tam kogda prinimaesh eti tabletki pervie 3 dnja mozhna paru sigaret skuritj,no u menja ne poluchalosj skuritj celuju t.k uzhe protivno,obezateljna nado projti vesj kurs psinimaja ih. Tak chto sovetuju.i na samom delele tut nado hotetj,a ne pitatsja brositj

Gde nashol eti tabletki, nazvaņije skoka ja ponjel TABEX ?

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 20:54

[user]398|Renoir|[/user]Es jau 2,5 gadus nesmēķēju.
Vienkārši ņem un atmet. Viss.
Es sajutu riebumu pret dūmiem. Smird.

Protams, negaidi pēdējo cigareti paciņā vai vēl kaut ko. Nezinu, ko ieteikt. Vienkārši met nost. Pieradīsi, nav jau ēšana, ka nevar iztikt bez :D

Šim piekrītu. Visi man pazīstamie smēķētāji, kuri to atmeta, atmeta tāpat. Neatkarīgi no smēķēšanas ilguma. Saņēmās un atmeta. Nekādi plāksteri, ripas, nekā cita, no kā vārās attiecīgā industrija. Ja sevi ir uz ko jāspiež un jāpierunā (jāiestāsta), tad būs noraušanās. Bet jums ir iespēja būt pirmajiem un pierādīt plāksteru / ripu / blakusaizvietojošo lietu pozitīvo iedarbību. Drīzāk iesaku paļauties uz kādu anonīmiem alkoholiķiem līdzīgu pasākumu, kur cits palīdz atturēties -- ieviesiet draugu, kurš nesmēķē un nesmēķējiet kopā ar viņu. Nekur un nekādi. Arī ne aiz stūra / tusiņā.

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 20:55

Pats ar mēģinu atmest- no sevīm teikšu, ka tie plāksteri un košļenes ir štrunts. Palīdzēt etmest var tikai GRIBASSPĒKS! :) p.s. Man nesanāk... :P :lol:

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 21:02

[user]25951|Labs|[/user]Saslimsti ar sāpošu kaklu un iesnām un lielu temperatūru un kad esi atveseļojies - piefiksē to ka kamēr slimoji pat domu nebij ka vajag uzpīpēt un ir iespēja neturpināt ...

:iagree: es taa jau divas nedeelas peec slimosanas nesmeekeeju :whistle:

о КУРЕНИИ

28. Janvāris 2008, 21:04

Nevajag neko citu lietot ne konfektes ne košļenes ne coca colu ne semočkas! vajag vienkārši cīnīties. !
Tas viss ir tikai psiholoģiski!
Savu pēdējo cigareti nopīpēju 2005. gada 31. decembrī pusstundu pirms jaunā gada! Pīpētāja stāžš bija 8 gadi!

Vienīgā problēma smaganu iekaisums no kā vēl joprojām nēsu tā pa īstam ticis vaļā!

о КУРЕНИИ

29. Janvāris 2008, 07:42

es pirms 2 gadiem izdarīju tā:
1) uzrakstīju atlūgumu
2) pēdejā darba dienā vecajiem kolēģiem uzklāju galdu
3) piekodāmies tā, ka nākošajā un aiznakošajā dienā miru vai nost no pohām
4) kad tiku pie veselības, atcerējos, ka 2 dienas jau neesmu pīpējis, un arī darbs nomainīts... Lielisks iemesls sākt jaunu dzīvi (un pierādīt raksturu)!
Pirmo nedeļu nemaz i negribējas, pec tam dazreiz gribējas uzpīpēt gan.
Iesaku:
- uzturēties pēc iespejas vairāk tādos apstakļos, kur nedrīkst smēķēt un neviens arī nesmēķē (piem. mājās, vai darbā kabinetā...), tas palīdz par to nedomāt.
- neuzturēties smeķētāju kompānijā.
- ēst daudz saldumus.
- pīpēšana nav atkarība, tas ir ieradums.

Ja tev būs svarīgi, patiešām svarīgi nepīpēt un, ja tu to patiešām ļoti velesies, tad tev arī būs pietiekoši liels gribasspēks atmest!

P.S. Nesen atkal atsāku niekoties ar "papirosiem". Pagaidām negribu atmest. Kad gribēšu atmest, to izdarīšu, jo esmu pierādījis sev, ka es to varu. :lol:
Tēma slēgta