Tēma slēgta

Esmu nobijusies kā tāds zaķis.

10. Decembris 2007, 16:06

es pieļauju, ka Sany bija domājusi no Maskavas ielas (GenSek serviss) uz Bolderāju ;)

10. Decembris 2007, 16:12

[user]2|SZ|[/user]es pieļauju, ka Sany bija domājusi no Maskavas ielas (GenSek serviss) uz Bolderāju ;)

Un es domāju ka toč no Maskavas, vēl nodomāju vaitad Latvijā neremontē auto! :)

10. Decembris 2007, 16:50

Eh, atceros pirmo reizi, kad sēdos pie stūres. Tas jau bija autoskolā, instruktors aizveda uz zaķusalu, 3x turpu šurpu iedeva pabraukt, lai saprot kas ir ātrumkārba un pedāļi un tad sekoja "labi, tagad brauksim atpakaļ uz Dzirnavu ielu, brauc virsū uz tilta". Bikīt bija pilnas bikses, bet veiksmīgi tiku līdz tai dzirnavu ielai :whistle:

10. Decembris 2007, 17:03

[user]197326|Madis|[/user]Eh, atceros pirmo reizi, kad sēdos pie stūres. Tas jau bija autoskolā, instruktors aizveda uz zaķusalu, 3x turpu šurpu iedeva pabraukt, lai saprot kas ir ātrumkārba un pedāļi un tad sekoja "labi, tagad brauksim atpakaļ uz Dzirnavu ielu, brauc virsū uz tilta". Bikīt bija pilnas bikses, bet veiksmīgi tiku līdz tai dzirnavu ielai :whistle:

Mani kā pirmo reizi pielika pie stūres, tā palaida pa Valdemāra ielu plkst. 17:00... Pēc tam atpakaļ no centra pa Skanstes ielu man šķita braukt kā pa pamestu lidlauku.

10. Decembris 2007, 17:10

Es pirmo reizi pa Rīgu braucu naktī no lidostas uz Valmieru! :lol:

10. Decembris 2007, 17:14

Es pirmo reizi pa Rīgu braucu ar savu Eskortu, kuram bija beigta kārbas kulise un pirmo ātrumu varēja easy sajaukt ar reversu. Uz Lāčplēša ielas bija auksti sviedri un pī pī no aizmugures.

10. Decembris 2007, 17:19

pirmo reizi pa rīgu braucu ar "M" burtiem naktī kad bija rīga 800 svētki
tikko no laukiem biju iebraucis.....nez likās normāli! :lol:

10. Decembris 2007, 18:06

ja jau visi...
mans pirmais brauciens pa rīgu būs laikam visdīvainākais.
tas bija 9. klasē - man bija 13 gadi. Mums mazā lauku skoliņā bija datormācības skolotājs, kurš brauca ar auto, bet viņam tiesības nebija, viņš zināja ka es labi braucu, jo braukāju šad un tad ar žiguli uz skolu. Viņš prasīja vai es negribu braukt pie stūres viņa vietā, jo viņam pa rīgu bail. Man protams ilgi jādomā nebija :)

10. Decembris 2007, 20:16

[user]198952|AnsisR|[/user]pirmo reizi pa rīgu braucu ar "M" burtiem naktī kad bija rīga 800 svētki
tikko no laukiem biju iebraucis.....nez likās normāli! :lol:

A es tajā naktī no mentiem atpirkos ar 40 Ls(nebija Rīdzenieki)....neatceros cik bij promiles,bet sieva naudu ar taxi veda... :D

10. Decembris 2007, 21:21

Tu skolā mācījies no 5 gadu vecuma? :)
Tēma slēgta