Tēma slēgta

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 12:59

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]418|Barbarossa|[/user]netika uzsakts tiesas process...

ielec vinam negativu vertejumu un baiso komentu! pirms tam paprsai kompensaciju, lai nederitu pirmo!

Pareizi!
Neviens jau man nevar piespiest pirkt preci, kas man neder..........

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:01

...tiesa !! :D ..nesmiidini!!...tas ka mees esam EU nenoziimee ka shis process ir sakaartots!!!(ar skumjaam sejaa)...man vasaraa bija liidziigs gadiijums...tik es pats nopirku mashiinu ar labi nopolstereetaam probleemaam!!...kad veersos Lv...atbildee bija izbriins un ieteikums griezties pie vaacu koleegiem!!...kad veersos DE atbildee bija:vai juus esat Vaacijas pilsonis ja nee tad process ir loti ilgs(liidz 1gadam!! un vairaak) un piedevaam veel daargs!!...protams ja vinneetu procesu visi izdevumi tiktu segti!!...ar vienu bet...pa dalam vai ar ikmeenesha izmaksam!!...tatad muuzhiigi ;) :)

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:03

[user]418|Barbarossa|[/user]auto arii ir ok pirkt, tikais jaabrauc skatiities...

..jap !!..tik ne visi vaacieshi grib raadiit liidz aukciona beigaam!!

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:05

nav tik ljauni, esmu jau ar to saskaaries, atkariibaa kuraa pavalstii tas noticis...man bija Niedersachsen,,,par auto garantiju, process ilga 4 meeneshi, izdevumi - ap 8 k eur, ieguvums 8 k + 2k...nebija tik traki...

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:06

[user]6695|RIPS|[/user]
[user]418|Barbarossa|[/user]auto arii ir ok pirkt, tikais jaabrauc skatiities...

tas gan...

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:06

[user]6695|RIPS|[/user]

auto pirkshana caur ebay - norekini tikai un vienigi uz vietas skaidra vai tur pat aiziet uz banku! ja tiesvedibas likumi nav sakartoti starp DE un LV. Vacietis Jums ari neka nenodaris!

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:10

kautgan pazinas ir versushies www.polizei.de - un lietas risinajushas diezgan atri!

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:13

saku, ka nav tik traki

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:13

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]418|Barbarossa|[/user]netika uzsakts tiesas process...

ielec vinam negativu vertejumu un baiso komentu! pirms tam paprsai kompensaciju, lai nederitu pirmo!

...un ??!!..nu buus vecim slikts feedbacks...pofig!!...ja tam fashistam jau pilns ar sliktiem feedbackiem tad vinu izmet no Ebay aaraa ...nu vecis panem un pieregistreejas pa jauno ...zem kaada sava choma!!un tirgo taalaak!!...lieta taada ka no vienas puses feedbacks ir laba lieta vismaz redzi kaads maita ir paardeveejs ..a no otras puses kaada jeega tam??...ja cilveekam nav atbildiibas tad feedbacks vinam to nesniegs!!...piemeers no dziives:...ieliku paardoshanaa dreebes...nu vinneeja vaacietis 100% tiirs...a naudu par dreebeem jau vairaak kaa 3 nedeelas nepaarskaita ...kad jautaaju kas par lietu shis saak man kautkaadas mulkiibas gvelzt un nemaksaa taalaak!!...vot un tev Ebay!! :?

auto no Ebay

01. Novembris 2007, 13:15

tur nu tev PILNIIGA taisniiba
Tēma slēgta