Tēma slēgta

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:44

ai nu nenopietni tas viss ir - izplatītu pāris dienas iepriekšs prezīcu tekstu par ko tad jāiet parakstīties.
Tad aprakstītu kas un kā tālāk būs, iesaistītu presi aktīvāk.
a tā - ziņu portālos ir pāris rakstiņi un viss.

tad vel kur un kādos laikos - nu nesavākt doma laukumā 10k parakstu. 2..3 dienu laikā jau tas izklausītos ticamāk.

Neiet runa, ka Veprītis ir labs MP, bet iet rakstīties par satversmes grozījumiem vnk tā ka vajag ar nav prāta darbs.
Tā tev var mierīgi tur piemest vel pāris teikumus - piem tautas vēlēts prezidents, progresīvais ienākumu nodoklis utt. Un vairums jau parakstītus, jo aizgājuši jau ir un tak nelasīs otreiz

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:47

Protams, Zatlers tagad pilda funkcijas kuras viņam `uzticēja`, bet lai kā man patiktu tas bardaks kas tad sāktos, ik pēc pāris mēnešiem ar referendumiem, neuzskatu ka būtu ok.
Tautas vēlēts prezidents - cita lieta. Bet tad drīz vien prasītu labojumus lai tauta viņu var arī atcelt :D

Domā ja šodien nobalsoja `par` valdību, tad rīt balsos `pret` budžetu? Kāda starpība?

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:50

Es jau teicu- domājiet ar savām galvām!
Tautas vēlēts Prezidents? jēga?
Tautas vēlēts Ministru prezidents? Drīzāk jā.

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:53

Bet tas, ka vienā dienā nesavākt 10 000 ir ticams. Es ar nesaprotu, kādēļ tikai vienu dienu notiek. Bet tas ir tikai iemesls rīkoties aktīvāk

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:53

Tad jau tauta vārētu ievēlēt arī katru ministru atsevišķi :)
Tautas vēlēts MP...tad Satversmi vispār var izmest miskastē.

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:54

[user]196260|gintsp|[/user]

Tā tev var mierīgi tur piemest vel pāris teikumus - piem tautas vēlēts prezidents, progresīvais ienākumu nodoklis utt. Un vairums jau parakstītus, jo aizgājuši jau ir un tak nelasīs otreiz

Tu paraksti visu ar aizvērtām acīm? Kam Tev mācija lasīt?

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:54

[user]1447|MBex300|[/user]Tad jau tauta vārētu ievēlēt arī katru ministru atsevišķi :)
Tautas vēlēts MP...tad Satversmi vispār var izmest miskastē.

nevajag jau pārspīlēt :)

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 15:56

[user]261791|Doberman|[/user]Bet tas, ka vienā dienā nesavākt 10 000 ir ticams. Es ar nesaprotu, kādēļ tikai vienu dienu notiek. Bet tas ir tikai iemesls rīkoties aktīvāk

Nē, tas ir iemesls padomāt kas īsti aiz kā stāv. Parāk daudz neloģisku sakritību. Es neticu ka `diženo` arodbiedrību līderi un organizatori nespētu padomāt drusku plašāk un ātrāk.

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 16:19

diemžēl, tā ir. Es bišku zinu kas viņiem jursts :D

Svarīgi!

23. Oktobris 2007, 17:45

Každij narod imejet takoje praviteļstvo, kotoroje jevo že i imejet...
Tēma slēgta