18. Jūlijs 2007, 08:34
Bambaleo Ķekavā- ļoti lēti, ļoti garšīgi un milzīgas porcijas! Tikai pailgi jāgaida un brīvdienās tikt pie brīva galdiņa ir grūti...
18. Jūlijs 2007, 08:37
vismaz kādreiz patika Smeceres krogs ceļā uz Madonu, lēti nav, bet garšīgi un pieklājīgas porcijas
18. Jūlijs 2007, 08:37
Manuprāt vislabākā apkalpošana ir ganbei, spicē!
:iagree: Tiešām līdz šim nav likuši vilties!
18. Jūlijs 2007, 08:47
Tas krogs, ko aprunājat uz Valmieras šosejas pie Braslas upes saucas Braslas krogs.
Pilnīgi piekrītu SZ par to, ka tur labas lietas par labu cenu un porcijas arī tādas, ka redzi, par ko maksā. Tās vietas pluss arī ir tāds, ka visas sēnes, ogas, visas šādas lietas ir turpat audzētas, vāktas, visu gatavo uzreiz, nevis silda. Nav nekādu variantu par Polijā pirktiem saldētiem subproduktiem.
Tiesa, organizācija un pakalpošana dažreiz pieklibo – Straupē par bezdarbu nekad neviens nav sūdzējies un vienkārši nav, kas strādā. Tur algas vienmēr bijušas stipri virs vidējām laukos. Ļoti bieži pati īpašniece ir klāt un apkalpo galdiņus.
Vēl sāk un mācās, kā nekā tikko atvēruši. Darbaspēks būtu viena problēma, svarīgāk ātri apgūt un prognozēt pieprasījumu – tā kādā jaukā sestdienā ap plkst. 16:00 viņiem jau vairums ēdienu vairs nebija pieejami. Tiešām nezinu, ko viņi deva tiem, kas pa ceļam uz Rīgu vēlāk gribēja paēst vakariņas. Tā gan bijusi tāda viena izņēmuma situācija un parasti ir labāk, šodien arī esmu ieplānojis tur vismaz vienu ēdienreizi.
Vispār Braslas krogā ir vairākas zāles un pieejama arī pirts.
18. Jūlijs 2007, 08:50
[user]2|SZ|[/user]vismaz kādreiz patika Smeceres krogs ceļā uz Madonu, lēti nav, bet garšīgi un pieklājīgas porcijas
.gif)
Varbūt man neveicās, bet pirms pāris nedēļām tur bija ļoti parasts ēdiens un porciju par lielu es nesauktu. Tāda vidēja. Viss tāds pats kā ļoti daudzās citās normālās vietās. Tā pusdienām nebija nekādas vainas.
18. Jūlijs 2007, 08:52
Straupes benzīntanka ēstuvē cena+apkalpošana+porcijas= ideāli! Man patikās!
18. Jūlijs 2007, 09:26
O4eņ vkusnij šawlik na Nicgales naprotiv Maximi

Deglava svor4ivajew na pravo esli s centra ehat do svetofora,sleva Maxima a sprava srazu za perekrostkom kafe,šawlik natvoih glazah gotovjat
18. Jūlijs 2007, 09:58
[user]173655|vabo|[/user]O4eņ vkusnij šawlik na Nicgales naprotiv Maximi

Deglava svor4ivajew na pravo esli s centra ehat do svetofora,sleva Maxima a sprava srazu za perekrostkom kafe,šawlik natvoih glazah gotovjat
***SPAM***šawlik natvoih glazah gotovjat 8D , obichno shaslik na ugljah delaet... :whistle:
18. Jūlijs 2007, 10:03
Es teikšu tā- nav labu restorānu, tā pat kā nav labu pavāru. Diemžēl lielākā daļa ēdāju nemaz nenojauš ka snotiek virtuvē un no kurienes nāk produkti, ja vien neļauj sev karināt makaronus par gaļiņu no Francijas speciāli ar ļoteni

Varētu runāt par garšīgu pagatavošanu, bet tas ir garšvielu jautājums... Diemžēl, bet mani uzskati par sabiedrisko ēdināšanu ir sabojāti līdz pēdējam