10. Maijs 2007, 07:02
Tuvojās mans atvaļinājums, un neviens nedod ideju, -kur, kā
Meitenes un zēni!
Nu neturiet sveci zem pūra. :whistle:
10. Maijs 2007, 07:54
Es, parasti atvaļinājumu cenšos pavadīt tā - Pielej pilnu bāku, paņem līdzi pāris kannas, nedaudz skaidras eiro naudas, kredītkarti, guļammaisu, utt un tad no rīta izejot ārā apskaties kurā debess pusē mazāk mākoņu un laižu uz turieni. Neko neplānojot un nerēķinot - vienkārši uz dullo, bez nekādas steigas, brauc kur gribi, dari ko gribi un ja beigās sagribas ko redzet (tb. ja paliek akkurāt garlaicīgi, vai vienkārši uz dullo nekas labs pa ceļam nav trāpījies) tad ieej tuvākās pilsētas tūrisma info un uzzini kas tuvuma skaists ...
10. Maijs 2007, 09:11
[user]198952|AnsisR|[/user]viss labi, vienīgais mīnuss, ka jabrauc cauri vienai un taj pašai pilsētai 2reiz!...bet tāpat varētu būt kruta!
a` ko tu tajs` 800ls esi ierēķinājis?
ja tu domā helsinkus, tad es neplānoju tur piestāt. Citādi maršrutā nav plānots braukt 2x caur 1 vietu.
800ls - visu. degviela, biļetes, utt.
10. Maijs 2007, 09:39
[user]25951|Labs|[/user]Es, parasti atvaļinājumu cenšos pavadīt tā - Pielej pilnu bāku, paņem līdzi pāris kannas, nedaudz skaidras eiro naudas, kredītkarti, guļammaisu, utt un tad no rīta izejot ārā apskaties kurā debess pusē mazāk mākoņu un laižu uz turieni. Neko neplānojot un nerēķinot - vienkārši uz dullo, bez nekādas steigas, brauc kur gribi, dari ko gribi un ja beigās sagribas ko redzet (tb. ja paliek akkurāt garlaicīgi, vai vienkārši uz dullo nekas labs pa ceļam nav trāpījies) tad ieej tuvākās pilsētas tūrisma info un uzzini kas tuvuma skaists ...
arī tā darīju, kamēr nebija ģimene. Un teikšu, ka tā sanāk vislabāk nekā plānot 8)
10. Maijs 2007, 09:41
Nu es briestu, ar auto uz: Latvija,Baltkrieviju, Ukrainu,Polija,Lietuva,Latvija.
Apskatīties kā cilvēki dzīvo 8D
10. Maijs 2007, 16:21
[user]156395|Nompelis|[/user]Tuvojās mans atvaļinājums, un neviens nedod ideju, -kur, kā
Meitenes un zēni!
Nu neturiet sveci zem pūra. :whistle:
Slovākijas Tatri ,arī vasarā nav slikti ,es pagājušogadu biju, šovasar biju domājis uz Rīgenas salu ,tipa bijušās SocVācijas teritorijā ,cik var noprast tur ir stāvkrasti ,Fau -2 unt.t. muzejs ,Travemunde ,pa ceļam Berlīne nu kautkā tā ...
10. Maijs 2007, 16:22
Ja par Tatriem sīkāk ,dod ziņu...
11. Maijs 2007, 08:37
[user]198952|AnsisR|[/user]Man uzradies tāds, priekš manis, ienteresants plāns un cerams, ka izdosies realizēt, proti: Ar auto izbraukt sekojošu maršrutu Rīga-Tallinn-Helsinki-un pa augšu līdz -Stockholm-tad ar prāmi uz rīgu. Gribētu šito izvilkt līdz kādām divām nedēļām, nu tā, nesteidzoties! Varbūt paņemt arī nedaudz no Norvēģijas
Ja nebrauc uz norvēģiju sanāk kādi ~2000km (+, - 500km)! :whistle:
Ar manu auto tas būtu degvielā kādi 250ls + 2x prāmji!
Un protams rijamais, dzeramais, gulēšana(kur nu sanāks, pēc kāda vietējā naktskluba iekarošanas :whistle: )
Nu tā!

Nākamnedēļ braucu uz Somiju ar auto. Jau nopirktas biļetes prāmim no Tallinas līdz Somijai(90lvl abos virzienos, 2 personas + auto). Ja būs interese varēšu pastāstīt kas un kā...
11. Maijs 2007, 12:59
Uz Somiju noteikti vajag aizbraukt, ļoti skaista daba - ezeru zeme.
11. Maijs 2007, 13:15
Ozol, cik km/laika sanaak aizbraukt ar auto uz nordkappu ? pienjemu, ka Tu esi jau izrekinajis. man ir dziivnieciska interese