Tēma slēgta

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 11:34

[user]188304|becker|[/user]Tur visu laiku bija normāls keks kurš pieņēma auto mazgāšanā, bet nu ir pamainījies un arī kvalitāte ir zem katras kritikas plus tam visam cenas ir augušas bezjēgā un ar KLUBA zelta karti vairs nav atlaides, vairāk tur nebraukšu! :x

Es ar vakar tur iebraucu, šķiet, ka pēdējo reizi.
Ceniks vnk pzd (6 + 1,5=7,5), kvalitāte - :banghead: !!!

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 11:39

Mana mīļākā mazgātuve uz Brīvības ielas blakus veikalam "Globus", cenas pieņemamas, un cik man ir nācies saskarties - kvalitāte teicama.

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 11:41

[user]379|Mizx|[/user]Es joprojām apgalvoju, ka, manuprāt, par saprātīgu cenu labi strādā tikai Leila 2 Tērbatas ielā pie Vidzemes tirgus. Pilna tīrīšana iekša / āra 12,50 LVL, ja nekļūdos. Autorings man auto nekad nav nomazgājis (vienmēr zem moldinga palikusi koša dubļu svītra visā auto garumā), toties cenas ir pamatīgas. Vienīgā problēma ar Leila 2 ir bijusi tā, ka rinda gara, vai darbinieku pamaz. Varbūt veicas, bet nevienu sliktu vārdu nevaru teikt, es viņiem jau labu laiku pastāvīgs klients.

Pilnīgi piekrītu par Leila 2 un vēl 20% atlaidīte, kā arī patīkama kasierīte, tad jau ir pavisam labi.
Ja ne par Rīgas ielām, tad par mazgātuves darbību Paldies uzņēmuma īpašniekiem...

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 11:46

nu tad kadreiz būs tajā Leilā 2 jaiebrauc......nu, mazgātuvē......

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 11:58

[user]2|SZ|[/user]nu tad kadreiz būs tajā Leilā 2 jaiebrauc......nu, mazgātuvē......

Bija tā kā šis tas sarunāts par atlaidēm kluba biedriem, bet nezinu, ar ko tas beidzies -- atlaižu sarakstā viņus nemanīju.

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 12:06

[user]85971|dadziic|[/user]Jāatzīzst, ka arī autoringā kvalitāte ir atkarīga no maiņas. Salonu autoringā tīra ļoti nekvalitatīvi...
Pagaidām esmu apmierināts ar Lathold uz tvaika ielas, arī cenas pieņemamas.

piekritu. saimnieks labi izdreseejis, kaut gan agrak latholda labak stradaja..

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 12:34

Kad vajag auto nomazgāt tikai no ārpuses, tad mazgāju "SOS" automazgātavā M. Keldiša 16, bet salonu viņi diezgan pavirši mazgā....

Kad ir nepieciešamība pēc salona tīrīšanas, tad dodos uz "Autoport" automazgātavi G. Astras 1a pretīm GO PLANET..... cenas ir lielākas, bet arī kvalitāte ir pavisam cita un man problēmu nav bijis.....

PS. Agrāk mazgāju auto iekš "Enri" automazgātavas Stārķu 8, bet pēdējā laikā tur ir stipri samazinājies strādājošo skaits- no tā stipri cieta gan kvalitāte, gan apkalpošanas laiks (Pēdējo reizi pirms manis bija 4 auto un es nogaidīju 1 st. 40 min.) ...

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 12:44

tā, man laikam vnk jābraukā ar netīru mašīnu..
Enri Imantā iebraucu motoru nomazgāt C220D mersim, jo vakar piemirsu par to. tur sūcās degviela, tagad ir sataisīts, jānomazgā, lai redzētu vai ir ok, saku- lūdzu, rūpīgi nomazgājiet, vajag , īpaši ap degvielas sūkni.
pabeidza mazgāt, prasu- "nomazgājāt rūpīgi?" "o jā, jā, viss laistās.." - man atbild, prasu "kur ir degvielas sūknis, parādiet, lūdzu.." 15 min. meklēja, sasauca visu personālu... un tā arī neatrada :D
kapotu taisot ciet arī joki bija- netaisās, sāk jau pētīt mehānismu, brauc man virsū, ka salūzis esot jau bijis kad atbraucu, gandrīz jau noticēju pat. Un tad es ieraugu, ka tur vnk plastmasas pārsegs viens traucē, nav kārtīgi uzlikts atpakaļ , jums vajadzēja redzēt tās sejas..... :P

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 12:56

Ja moju svoju mashinu na zopravochnix stancijax DZINAZ, 4Ls s PVN.

auto mazgātuve

05. Februāris 2007, 12:58

Vislabāak mazgāt pašam un salonu tīrīt! ;)
Tēma slēgta