Tēma slēgta

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 12:44

sūdu būšana..... :evil:
domāju ka to sertifikātu viegli dabūt nebūs.... savādāk jau visi opji skries ar saviem 80 gadu sūda kadetiem un passatiem lai tik dabūtu sertifikātu....un skaitītos retro tikai tāpēc ka auto ir 25 gadi.....

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 12:50

Nu bet maxsat lielo nodokli arī negribās,ja neredz nekādu uzlabojumus uz ceļiem.It sevišķi šoziem,kur ceļi nav tīrīti. :x Nu un negribās ticēt,ka opji skries reģistrēties.Viņi jau netu nelasa.

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 14:57

eu! Es zinu,ka skan neizpildami,bet iesaki apdomāt tadu leitu ka apstrīdēšanu šai nejēdzībai.
Kaut kas jādara lietas laba. Nu par ko mums lielo nodokli maksāt? :cry:

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 14:59

Mjā, bēdīgi ar to nodokli, es jau biju pieradis... :cry:

Par to antīkā statusa iegūšanas iespējas pastāv tikai nepārbūvētiem un netjūningotiem auto 8)

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 15:00

Pareizi Richy saka, vajadzētu nelielu piketu pie CSDD uzrīkot, es piesakos :x

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 15:01

stulbums pēdējais. Gribētu zināt kāda atšķirība starp oriģinālu atikvariātu un tūningotu antikvariātu momenta,kad abi brauc pa ceļu? Ka viens vecs,ta ari otrs vecs. Abi divi ikdienā pa ceļiem nebraukā. ZB man šāda attieksme. Gan jau ta ekspertīze visus metīs lauka un plēsīs pa 50 latiem no purna :arge:

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 15:02

[user]21237|Alis|[/user]Pareizi Richy saka, vajadzētu nelielu piketu pie CSDD uzrīkot, es piesakos :x

Es nopietni,bet vajag kaut ko paliekošu. Nobloķēt kaut kādu ceļa posmu. Nu jāizdomā kaut kas. Nu nevar tak šitā turpināties. Kapj uz galvas nemaz neprasot atļauju :D

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 15:23

cik tad ir nodoklis šāda tipa auto, ja nebūs vairs tie 9 ls????

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 15:46

Pa, pa! Tā vienkārši pacelt nodokli nevar, vismaz neesmu dzirdējis! Jo sava mūža laika auto nodoklī jau ir samaksājis tik daudz, ka pēc 25 gadiem tā ir tikai formalitāte. Varētu būt runa par gaisa piesārņojuma normām utt -- katram auto jāatbilst noteiktām prasībām un viss. Vai nu izplūdes gāzes ir kārtībā, vai maksā lielo nodokli -- tā tas ir citur pasaulē un ne tikai vecām mašīnām! Tur, pirmkārt, izplūdes sistēmai jāatbilst ražotāja piedāvātai (katalizatori...), otrs, ja ar visu to piesārņojums ir pārāk liels, tad ir iespēja uzlikt visus EUR2 un EUR3 normu katalizatorus & Co un nodokli nemaksāt. Tā sakot izvēle -- maksā un piesārņo / uzliec katalizatoru un nemaksā! Domāju, ka pēdējais variants drīzāk varētu notikt, kā brutāla nodokļa paaugstināšana. Jo likuma mērķis nav likvidēt vecus auto, bet likvidēt vecos graustus, tā sakot, novākt no ielām vecos, dūmojošos ikarusus...

Antikvariāts.

10. Marts 2006, 21:07

[user]21237|Alis|[/user]Pareizi Richy saka, vajadzētu nelielu piketu pie CSDD uzrīkot, es piesakos :x

Me To... :arge:
Tēma slēgta