Tēma slēgta

preces caur internetu no ASV

24. Janvāris 2006, 20:06

[user]59335|petkja|[/user]tas jau vel normali ka tikai 50%, ja dzivo tach ir kautka...

nu i nafig man tādu viņu dzīvi. Cena Eiropā nepārsniedz 350 Eiro, LV - ap 500Ls. Jāgaida arī tās pašas trīs nedēļas..... :? Bet nu es nežēlojos, pats arī nedodu atlaides, bet varu atļauties :D :D

24. Janvāris 2006, 20:22

dots devejam atdodas....es gan ipasji uz cenam neskatos jo beigas nekas dizji letaks nesanak ja njem vera to cakaru, laiku utt...

24. Janvāris 2006, 21:07

[user]6695|RIPS|[/user]NIKE 2 reizes leetaak nekaa LV??...varbuut tomeer uz 30% leetaak nekaa pie mums un to nevienmeer ...ja paskaita visus izdevumus kopaa!!!...pazina nopirka 2 somas ...vienu atsuutiija peec kadaam 2 nedeelaam bet otra ar galie ...uzmeta!!....runa iet par ebay!

tieši tā 2reiz lētāk...turklāt tādas lieta ko pie mums vispār nevar nopirkt..... iet runa par eastbay... protams ir arī preces kas ir pa kadiem 30% lētāk......Latvijā regulāri pērku NIKE,REEBOK u.t.t un te cenas ir nenormālas.....ja pērc uzreiz 5 lieta tad noteikti uz pusi lētāk sanāk.....

24. Janvāris 2006, 21:08

vienīgais kas mani uztrauc lai vispār atnāk...un lai atnāk laicīgi......

24. Janvāris 2006, 22:11

Pagājušo pirmdien pasūtīju eBay tramblieri ar visu vāciņu no ASV, piektied bij jau klāt. Tas gan bij līdz anglijai, latvijas pasts varētu visu procesu paildzināt vēl uz kādām 3 dienām. Ja norēķinās caur PayPal, tad ir drošāk, jo var dabūt naudu atpakaļ, ja kautkas aiziet greizi.
Vēl jau var sarunāt, lai sūta caur piemēram DHL vai kādu citu tur ātro un drošo kurjeru...

25. Janvāris 2006, 00:50

Esmu pircis preces no ebay.de/uk un no Amazon.com. Nekādu problēmu, piegādā pie mājas durvīm, protams šis tas ir daudz lētāks nekā pie mums.
8)
Tēma slēgta