08. Septembris 2006, 14:07
Šobrīd varu piedāvāt ļoti izdevīgas OCTA cenas.......
08. Septembris 2006, 14:11
Ko nozīmē ļoti izdevīgas? Ar tām lētajām OCTAm ir tā, ka pēc CSN ja esi vainīgs apdrošināšanas kompānija ierubīs tev regresa maksājumu, jo tā viena pati nesegs tos zaudējumus.
08. Septembris 2006, 14:13
[user]21237|Alis|[/user]
Ko nozīmē ļoti izdevīgas? Ar tām lētajām OCTAm ir tā, ka pēc CSN ja esi vainīgs apdrošināšanas kompānija ierubīs tev regresa maksājumu, jo tā viena pati nesegs tos zaudējumus.
.gif)
nav runa pa Baltikumu....SEESAM....tā kompānija ar tādām muļķībām nenodarbojas...........vienkārši es varu tagad iedot nestandarta atlaidi.....no manīm atkarīgs.....
08. Septembris 2006, 14:20
Ja es tomēr sagribu Kasko savam 1988.g W124??? Kādus piedāvājumus es varētu sagaidīt?
08. Septembris 2006, 14:22
[user]398|Renoir|[/user]Ja es tomēr sagribu Kasko savam 1988.g W124??? Kādus piedāvājumus es varētu sagaidīt?
vecākus auto pa 15 gadiem drošina tikai BALTIKUMS,,,,,sorry piedāvāt nevaru....
21. Februāris 2007, 11:13
Ja kādam rodas interese, principā no nākamās nedēļas varu piedāvāt arī RESO EUROPA apdrošināšanu! (KASKO un citi veidi!)
21. Februāris 2007, 11:16
[user]45272|Rays|[/user]Ja kādam rodas interese, principā no nākamās nedēļas varu piedāvāt arī RESO EUROPA apdrošināšanu! (KASKO un citi veidi!)
šo apdrošinātāju bankas ir iekļāvušas savos sadarbības partneru sarakstos? vēl mēnesi atpakaļ HABA tādu polisi nepieņemtu.
21. Februāris 2007, 11:22
[user]425|mipe|[/user]
[user]45272|Rays|[/user]Ja kādam rodas interese, principā no nākamās nedēļas varu piedāvāt arī RESO EUROPA apdrošināšanu! (KASKO un citi veidi!)
šo apdrošinātāju bankas ir iekļāvušas savos sadarbības partneru sarakstos? vēl mēnesi atpakaļ HABA tādu polisi nepieņemtu.
labs jautājums...noskaidrošu..jo tikai tagad paši nolēmām ar viņiem sadarboties...principā kā jauna kompānija viņi ar savām pagaidu zemajām cenām vairāk pievilina fiziskas personas....
21. Februāris 2007, 14:46
??? RESO Latvijā darbojas jau vismaz vairākus gadus un tāpat kā pārējās ir starptautiska. Tā kā viņi ir labi zināmi arī citur Eiropā, es pirmo reizi dzirdu, ka kāds nepieņem / nav pieņemis viņu polises. Kaut kā stāv prātā, ka LV darbību viņi sāka ar starptautisko kravu apdrošinājumiem. Zinu vairākus, kam jau pāris gadus ir RESO Kasko -- ir apmierināti.
21. Februāris 2007, 14:56
ir visādi gadījumi bijuši.....