Tēma slēgta

Uzmanieties, dedzina automašīnas!

01. Augusts 2005, 13:11

[user]26014|Roma|[/user]Starp citu... šorīt Nestē 95E maksāja 57,9, bet Statolilā 57,0... :? Kaut kā nereāli... :D

Būs kautko sajaukuši! :P

01. Augusts 2005, 13:22

Labāk uz tām cenām nezkatīties,kad pildās! 8D prāts mierīgāks :D

01. Augusts 2005, 13:23

Man jau arī nekad nav bijušas problēmas ne ar vienu benzīnu. Bet pēc šiem gadījumiem nezinu, ko domāt.... Auto arī kārtībā - cik nu lielā kārtībā var būt 88. gada MB ar tuvu pie 400tk nobraukumu...

01. Augusts 2005, 13:24

[user]45272|Rays|[/user]Labāk uz tām cenām nezkatīties,kad pildās! 8D prāts mierīgāks :D

:D :lol: :lol: Tā ir! :P

01. Augusts 2005, 13:27

Es uz cenām skatos tikai lai zinātu, cik viņš maksā... :D Piemēram man no tā nav atkārīgs, vai es pirkšu te benzīnu, vai nē...

02. Augusts 2005, 09:04

Naftas piegādes līgumu cena Ņujorkas preču biržā NYMEX sasniedza 61,57 dolārus par barelu, kas ir par vienu dolāru vairāk nekā piektdien tirgu slēgšanas brīdī. Savukārt Londonas biržā "Brent" naftas piegādes līgumu cena cēlās par 0,51 dolāru - līdz 59,88 dolāriem par barelu. (c) BNS

Tātad kuru katru brīdi Statoil`ā 95-ais pārkāps maģiskos 60 santīmus. :( :x

16. Septembris 2011, 20:48

Lūdzu uzmanieties no jauna tautas aptīrīšanas / legālā reketa veida.
Kā zināms, bankām akūti trūkst peļņas, kas nāk no kredītu izsniegšanas.
Tad nu tiek izmantoti vecie labie partiju/pazīšanā/atkarību sakari namu pārvaldēs, pie namu apsaimniekotājiem, utt.
Dabā tas izskatās tā - piem., ugunsdrošības jomā:
Reģionālā VUGD veic apsekošanu kādā konkrētā padomju gados celtā dzīvojamā namā. Protams, ka konstatē graujošus ugunsdrošības pārkāpumus pēc EU standartiem - nav ne ugunsdzēsības stāvvadu, ne dūku un liesmu detektoru, ne šļūteņu, ne avārijas izeju izgaismojumu un avārijas apgaismojuma, utt. Tiek sastādīts attiecīgs akts ar terminu, līdz kuram pārkāpumi jānovērš, citādi iestājas iespaidīgas soda naudas.
Tad apsaimniekotājs apstaigā dzīvokļus, aicinot ar parakstu atbalstīt ugunsdrošības sistēmu sakārtošanu ēkā. Tiek atklātas arī vispārīgas tāmes, cik tas maksās - vienai ēkai apm. 20-30 000Ls. Protams, ka tas ir domāts kā kredīts bankā ar smukiem procentiem.
Karta dzīvokļa rēķinam šāda obligāta kredīta gadījumā apsaimniekotājs automātiski pieskaita/iekasē apm. 40-50Ls mēnesī.
Ja nama siltināšana ir alternatīvs pasākums, tad šī ir "obligāta izvēle", jo neņemot šādu supersadārdzinātu kredītu (konkurss par šiem darbiem 100% nav sludināts, tās būs atkal kāda radinieka vai drauga firmas kādai apsaimniekotāja amatpersonai), noteiktā laikā iestāsies iespaidīgas soda naudas no VUGD...
Lūk, šādos gadījumos patiešām notiek saskarsme ar īstu mafiju valsts līmenī, ar legālu un bezkaunīgu reketu.
Nemaz jau nerunāšu par "smalkiem" mājieniem, ja aktīvi sāc protestēt un runāt ar nama iedzīvotājiem, skaidrojot šo situāciju.
AICINU neparakstīt šādu koruptu shēmu tāmes un nedot savu piekrišanu legālai naudas izkāšanai!
:doh::grudaks::siena:
P.S. Runāju no personīgas pieredzes, jau kādu laiku cīnoties pret šādām shēmām Jelgavā, kur kādā padomju laikā celtā sērijveida augstceltnē man pieder dzīvoklis.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 16. Septembris 2011, 21:37, kopā labots 1 reizi.

16. Septembris 2011, 22:17

Iesaisti TV, piemēram, "Bez Tabu" un tamlīdzīgi...visām šām pērkamajām namu pārvaldēm un citiem kangariem nu dikti nepatīk žurnālistu klātbūtne.

17. Septembris 2011, 07:44

Jāsasauc sapulce un jānomaina pārvaldnieks.

Ja kas, man ir kāds labs, ko ieteikt.

17. Septembris 2011, 08:55

Imantā vienā mājā bija identisks skandāls par ūdens vai apkures vada maiņu. Nomainīja pārāk daudz, ko varēja nedarīt :) Es nesekoju līdzi tam visam, tāpēc nezinu kā notikumi attīstījušies.

Bet jā, namu pārvaldēs strādājošos IR jāizbaro čūskām zoodārzā.
Tēma slēgta