Tēma slēgta

Apgriezti otrādi logutīrītāji

07. Janvāris 2005, 13:32

:ninja: es domaju kad tu uztaisi slepni un kad noker tad izgriez vinam rokas uz otru pusi,ja sis paprasa par ko tu ta,tad apgriez kajas ari,citu kompromisu es seit neredzu,tacu man sitie plani ir dahuja,interese tad padod zinu:)

07. Janvāris 2005, 17:27

taa ir ar tiem jauninajiem man pasham 15 gadus turot auto vienaa stavietaa vienaa un tai pashaa vietaa saka naturaali auto priekshaa likt, ir ar gadiijies ka kads smago pieliek priekshaa, pat 2 dienas atpaklj man golfu pilika praikshaa, es tam golfam durvis atlauz un aiztuum uz otru stavietas galu, tadaa veidaa mani vislaik grib izfiireet no vietas araa, taakaa tev drosh vien arii kads to pashu megin pateitk. idiotu uz pasaules netruukst he he

07. Janvāris 2005, 17:29

a jaa atcereejos man pirms 5 dienaam kad bij staavietaa ledus reaals, manu auto dzeki kautkadi bija parcelushi triis ato attalumaa no manis noliktaas vietas, stavietas dzekiem pie manis toch dariin nav ko vinjiem

07. Janvāris 2005, 17:30

taa kaa ja kaads grib jautriibu kas saistits ar auto stavietaam droshi var braukt uz Braslas ielu 2 autostavieta, buus jautri garanteej, :)

07. Janvāris 2005, 18:42

[user]14923|mb300sl|[/user] pat 2 dienas atpaklj man golfu pilika praikshaa, es tam golfam durvis atlauz un aiztuum uz otru stavietas galu, tadaa veidaa mani vislaik grib izfiireet no vietas araa, taakaa tev drosh vien arii kads to pashu megin pateitk. idiotu uz pasaules netruukst he he

Viegli golfam durvis atnaca vaļā? :evil:

07. Janvāris 2005, 20:15

Jaa mieriigi, viegli, man liekas ka vinjau jau bija sleedzene salausta :evil:
Tēma slēgta