Tēma slēgta

OCTA - kur pirkt ?

12. Janvāris 2006, 13:48

Visa veida risku apdrošināšana, "Ergo" polises, individuāla pieeja.
T. 9654097 ;)

OCTA - kur pirkt ?

12. Janvāris 2006, 21:30

Ja nedomā iesaistīties avārijās, tad iesaku BALTIKUMU, tur tiešām ir vislētāk, tikai ja sanāk kāda šaize, tad ir dzirdētas sliktas atsauksmes, ka ilgi naudiņas jāgaida! :whistle:

OCTA - kur pirkt ?

13. Janvāris 2006, 09:15

Tikai ne Baltikumu. Viņi nemaksā.Bija man gadījums kad krustojumā vilcieniņos bija jāuzspēlē. Uzrakstījām saskaņoto paziņojumu, bet Es pie viņiem braucu ļoti bieži un katru reizi man tika dots tukšs solījums. Manam autiņam piešuja kasko esamību un teica, ka nemaksās( bet man nemaz kasko nav)Un likumā paredzēto izmaksas laiku arī pārsniedza ievērojami. Un vispār kad saņemšu atbildu uz manu iesniegumu (līdz 18 janvārim ir jādod atbilde) tad sūdzēšu Baltikumu tiesā par tukšu solījumu došanu un termiņu kavēšanu dēļ kuriem man ir radušies nopietni zaudējumi.

OCTA - kur pirkt ?

13. Janvāris 2006, 09:42

BALTIKUMS UN BALVA....šaraškinu kantori,,,,neviena nopietna brokeru firma ar viņiem nevēlas sasieties........bet ja gribiet lētāko tad lūdzu....bet ne vienmēr tas lētākais ir tas labākais.........

OCTA - kur pirkt ?

13. Janvāris 2006, 10:30

вся проблема в том, что владельцу, в случае ДТП, абсолютно все равно, где он застраховался: платить должна страховая контора того, кто виноват (а если виноват сам, то платить вообще никто не будет). а на то, где он застраховался, Балтикумс или "Рога и Копыта" вы повлиять не можете... :( так что думать нечего: ищем самый дешевый вариант и все (исключительно IMHO).

OCTA - kur pirkt ?

13. Janvāris 2006, 10:35

OCTA gadījumā jā....bet KASKO tad neiesaku....

OCTA - kur pirkt ?

13. Janvāris 2006, 12:10

топик в общем-то так и называется "страховка OCTA", а не каско...

OCTA - kur pirkt ?

14. Janvāris 2006, 08:26

Ko es arī teicu JA NETAISĀS IESAISTĪTIES AVĀRIJĀS, tad var ņemt Baltikumu! :evil:

OCTA - kur pirkt ?

14. Janvāris 2006, 15:25

Tagad vairs nevar teikt ka Baltikums ir lētākā vieta....tagad vērā tiek ņemta BONUS -MALUS klase, un katram auto tā ir savādāka.......ja braukā jau pāris gadus bez avārijām un auto ir bijis uz tava vārda ...tev automātiski ir atlaide, tuklāt laba līdz 40 % var dabūt.....turklāt ERGO papildus šim atlaidēm vēl papildus dod savas atlaides......speciāli salīdzināju vienam auto Ergo maksā uz 3 mēnešiem 9.92 ls!!!!!! Baltikums 11 ar kapeikām...... 8)

OCTA - kur pirkt ?

24. Janvāris 2006, 20:07

[user]857|Metlik|Страховка OCTA - где купить?[/user]Завтра кончается полис, где посоветуете купить (на полгода, год)? МВ W124 260, полная масса 1890 кг, зарегистрирован НЕ в Риге.

В БАЛТе щаз скидки до 20%, письмо на прошлой неделе присылали... х3 как по цнам но 20% это 20% 8)
Tēma slēgta