14. Septembris 2004, 15:14
[user]3604|Baibuks|[/user]Atradu kalkulatoru KASKO. Brrr... Sanaak Ls 600 gadaa :x
Baibuk, ko tu mocies! Aizstaigā uz ERGO apdrošināšanas kantori (No normālajiem kantoriem tur ir diezgan ladas cenas), iedod viņiem visus mašīnas datus, nosauc uzstādītās (arī plānotās) drošības sistēmas, izvēlies pašriskus un magsājumu grafiku un tad tu zināsi precīzu summu savai Kasko apdrošināšanai...
Bet tajos visos apdrošināšanas kalkulātoros, pēc pieredzes, ne vienmēr var redzēt patieso Kasko summu....
PS. Ja nav noslēpums, kādu mašīnu tu grasies apdrošināt???
14. Septembris 2004, 15:21
Šodien tieši BALTA apdrošināju:
Audi A6 par kopējo vērtību 18000,- USD ar pašrisku bojājumiem- 0%, Pilnīgai bojāejai-10% Zādzībai- 15% un par to polisi samaksāju 1501 USD/uz gadu :whistle: :whistle: .....
14. Septembris 2004, 20:34
Tā kā metu acis uz BMW 520 1998.gada. Vēl svārstamies ar Bogiju starp BMW un MB.
14. Septembris 2004, 21:04
tā gada gan BMW gan MB izmaksas ir apmēram vienādas, vienīgi MB protams ir dauuudz komfortablaks!!!!
14. Septembris 2004, 21:30
[user]2|SuperZigs|[/user]tā gada gan BMW gan MB izmaksas ir apmēram vienādas, vienīgi MB protams ir dauuudz komfortablaks!!!!
un gandrīz divas reizes dārgāks... un 100x labāks
14. Septembris 2004, 21:36
[user]2|SuperZigs|[/user]tā gada gan BMW gan MB izmaksas ir apmēram vienādas, vienīgi MB protams ir dauuudz komfortablaks!!!!
Nepiekrītu šim viedoklim. Ir braukts gan ar MB W210 E klasi, gan BMW E39 5. sēriju. Tīri subjektīvi BMW likās tomēr komfortablāks un ar labākām gaitas īpašībām. 8D
14. Septembris 2004, 21:52
labi labi- gaumes lieta, par kuru nestrīdas :whistle: ! Katram savs tā teikt!
04. Decembris 2004, 08:25
Paceļu šito jautājumu par KASKO. Kāds varbūt var padalīties pieredzē par to, kurā kompānijā labāk un izdevīgāk ņemt KASKO?
Esmu salasījies internetā šausmu lietas par dazīem kantoriem. BALTIKUMS uzreiz atkrīt, jo tas neder bankai.
Būsšu pateicīgs par jebkuru info šajā sakarā.
04. Decembris 2004, 08:39
[user]7051|Bogijs|[/user]Paceļu šito jautājumu par KASKO. Kāds varbūt var padalīties pieredzē par to, kurā kompānijā labāk un izdevīgāk ņemt KASKO?
Esmu salasījies internetā šausmu lietas par dazīem kantoriem. BALTIKUMS uzreiz atkrīt, jo tas neder bankai.
Būsšu pateicīgs par jebkuru info šajā sakarā.
Ir, kas labu teikuši par ERGO, šiem arī diezgan sakarīgi noteikumi. Nu, un galus arī tur var atrast...
04. Decembris 2004, 12:32
Man visi ģimenes merši ir apdrošināti Baltā, un tiktāl sūdzību itkā nav. Fakts arī tāds, ka pārāk bieži savējos nedauzam, bet ja nu gadās, tad aprēķina skādi tā, ka visu var mierīgi salabot plus vēl daudz šokolādei paliek pāri. Kad tur biju šoruden, dzēkiņš man tur visu skaisti un glīti izskaidroja, kas kad notiekās, piedāvāja visizdevīgāko un reālāko variantu (no sākuma likās, ka kautko grib iegrūst, bet tad apskaidorja, kas un kā, un sapratu, ka ir OK
.gif)
), nu, un vēl lērumu atlaižu iedeva.