Tēma slēgta

Need Help ar Baltikuma OCTA

06. Oktobris 2010, 22:04

Čoms pirms mēneša dabūja volviķim pakaļā BMW ... aizbrauca uz pieklājīgu servisu un ši sastādija tāmi - 2,2kLs

Baltikums atsūtija novērtējumu kurā raksta ka nemaksās par remontu bet norakstīs auto . šrotā ja atdod 2kls.. ja patur auto 1,3kls ...
čoms taga šokā Jaunu tādu benzīnnieku pussabrukšanas stadijā nopirkt var par 2kls
A viņam ir dīzelis ar oriģinālajiem 220kkm... ar tikko veiktu pilno apkopi dzinējam + svaigu hadeni kur remonts vien jau bija uz 1,5kLs..
Taga jautājums ko darīt ar šitiem šmurguļiem?
Jo piemaksāt no savas kabatas pat ja taisa bez PVN nāksies vismaz 400Ls lai auto būtu tādā pašā stāvoklī kā pirms avārijas.

jāiet lamāties vai uzreiz ar juristu ? ko darīt?

06. Oktobris 2010, 23:18

1) Ar apdrošinātājiem jātirgojas.
2) Lai labi tirgotos, vajadzīgs savs apdrošināšanas brokeris, pie kura to polisi pērc...
3) 2. punktu atmetot — jāturpina tirgoties pašam.
4) Apdrošinātāji vērtību nosaka pēc tirgus cenām, tātad, tās tādas kaut kur ir.
5) Izmaksas naudā ir bez PVN, tātad, var tiešām būt, ka tirgus vērtība bez 21% būtu izmaksa nošrotojot.
6) Ja viņam ir visi čeki par ieguldītajiem remontiem — to jāiesniedz apdrošinātājiem kā pierādījums par svaigiem remontiem. Citādi visas, pilnīgi visas daļas šie pieņem kā nemainītas kopš izripošanas no rūpnīcas (pilnīgi neiespējami, bet tā nu pieņem).

Droši vien vēl kaut kas, man šobrīd tas pats priekšā — lēni top tāme Baltikumam. 4 cipari tāmē būs ar garantiju, bet vēl nav iegūtas visu detaļu cenas. Arī var izrādīties, ka būs runa par nošrotošanu, ja vai nu tāme liela, vai detaļas nav pieejamas. Pirmā atbilde, kad specifiskās daļas prasīja Vācijā — tādu auto nedrīkstot atjaunot. Nu, redzēs, kā viss beigsies.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 06. Oktobris 2010, 23:18, kopā labots 1 reizi.

07. Oktobris 2010, 11:07

kretinē īstenība šitā apdrošinātāju attieksme, lai pievilinātu klientu - gatavi kaut no ādās izlīst ārā, bet kad nonāk līdz atlīdzības izmaksāšanai, tā tik gaidi kādu uzmetienu :]

07. Oktobris 2010, 11:11

jādara:

a) piesaistīju izmaksu atlīdzību speciālistu caurs savu brokeri
b) saņēmu SAVA servisa tāmi
c) kopā ar atlīdzību ekspertu un juristu uzrakstījām korektu Pretenziju, man atsūtītajā aprakstā bija pārkāpti 3 likumi....

d)visu to iesniedzu un pēc 3 mēnešiem bija viss labi.

manā gadījumā vaina bija otrai pusei un OCTAs likums bija manā pusē, dēties viņiem nebija kur.

07. Oktobris 2010, 11:46

07 October 2010 12:11:18 Misters X rakstīja:
jādara:

a) piesaistīju izmaksu atlīdzību speciālistu caurs savu brokeri
b) saņēmu SAVA servisa tāmi
c) kopā ar atlīdzību ekspertu un juristu uzrakstījām korektu Pretenziju, man atsūtītajā aprakstā bija pārkāpti 3 likumi....

d)visu to iesniedzu un pēc 3 mēnešiem bija viss labi.

manā gadījumā vaina bija otrai pusei un OCTAs likums bija manā pusē, dēties viņiem nebija kur.

Dajoš jurista nr un izmaksas?

07. Oktobris 2010, 11:59

kur ir apdrošināts tas tavs breksis ?

07. Oktobris 2010, 12:05

07 October 2010 12:59:03 Misters X rakstīja:
kur ir apdrošināts tas tavs breksis ?

BTA

07. Oktobris 2010, 12:08

BTA ? pretīgs kantoris....kā reiz pret to ar toreiz cīnījos.

Man viss iet caur savu brokeri un viņš piedalās problēmgadījumos saviem klientiem.

07. Oktobris 2010, 12:29

breksis par to arī ir breksis kas salidzinoši jaunai mašīnai Kasku nevar nopirkt a taga dabūs jāties...
Tu vari jurista tel iedot? cik tas tev izmaksāja?

07. Oktobris 2010, 12:32

Man neko neizmaksāja, jo esmu jau ilgus gadus viņu klients.
Jautājumiem no ārpuses diemžēl nebūs atvērti.
Tēma slēgta