Tēma slēgta

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 00:20

Ir te kāds spekulants?

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 00:41

Tu ar īstu naudu vai kādā `demo` spēlējies?

Es pāris reizes mēģināju, izkodu, un gribēju jau atvērt īsto kontu. Labi, ka tā neizdarīju, būtu visu zaudējis. Ja būtu ielicis vel - arī to būtu nolējis :D Tad sapratu, ka tas nav priekš manis, un par to vairs nedomāju.
Brālis ar īsto naud kādu laiku darbojās tajā teletrade laikam. Smird tas viss.

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 06:49

demo versiju esmu čakarējs, kaut kā neaizrāva, tur reģistrējoties jāmin savs tel. numurs, es biju pārsteigts kad man piezvanija kaut kāda dāma un teica ka viņa ir mans forex manager, jautājumu gadijumā lai es kontaktēju ar viņu :shura:

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 07:55

:mhihi:

Zinu cilvēku, kas pameta savu darbu un naudu pelnīja tikai šādi...līdz krīzei. Tagad ir parādi ar 4 nullēm.

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 08:04

Nu bet protams :D Bet maziņu varku tur uztaisīt var. Bet patiešām maziņu. Princips ir tāds pats kā azartspēlēm. No mums nekas nav atkarīgs. Tīrā veiksme.

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 08:09

Viņš gan ar vietējo biržu maz darīja, pārsvarā ar UK biržām nodarbojās, kādu brīdi viss bija labi, un šams smējās, ka agrāk sēdējis birojā no 8.00 -17.00.

ārā no mājām dabūjams nebija, visu laiku tak jāseko līknēm līdzi :)

mans viedoklis, ja saproti un ja spēj noprognozēt, tad var mēģināt. Bet ļoti jāuzmanās, jo bankas jau kredītlīnijas te labprāt dod... :P ...ar visām no tā izrietošajām sekām.
Pēdējo reizi laboja ZV - 19. Aprīlis 2010, 08:17, kopā labots 1 reizi.

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 08:21

:hmz: un kur laimes stāsti par milijonu pāris dienās? a ? :shura:

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 08:32

19 April 2010 09:21:10 Amakatanav rakstīja:
:hmz: un kur laimes stāsti par milijonu pāris dienās? a ? :shura:

Viss ir pareizi, tikai kur ir tavi 100 - 200 milj., jo tajā līmenī, kurā šis tirgus ir daudz maz prognozējams, peļņa nav lielāka par 10% :shura:

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 09:11

Miljons pāris dienās :haha: Ļoti augsts sasniegums jau ir pārsist inflāciju un standarta bankas depozītu %.

forex/vērtspapīru birža.

19. Aprīlis 2010, 09:46

:mhihi: es tak smeju...
tiešām neviena nav?
Tēma slēgta