Tēma slēgta

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 10:50

Ješkemaš! Baigā problēma - sencim dzimene, un nekādīgi nevaru izdomāt, ko dāvināt? Nedzer, nepīpē, patīk zvejot, medīt un, protams, Mercedes :) Ir kādi ieteikumi?

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 10:52

es savējam uz 50gadiem, aiznesu māksliniekam labas glāzes un liku uzgleznot mercedes emblēmu! Vieni citi viesi viņam uzdāvināja lielu atslēgu, kaut kādu uz 26 un nokrāsoja sudraba krāsā un arī uztaisīja uz roktura ļoti kvalitatīvu mercedes benz uzrakstu!

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:01

iekš W211 ledusskapis ir ? Nav ?

Tad uzzvani dīlerim, šiem bija pa 160 Ls original.

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:06

Ta jau labāk mikroviļņu krāsni :D Hmmz, par tām glāzēm jāpaskatās, vienīgi baidos, ka tāda procedūra prasīs vairāk laika, kā reāli pieejams :( Visdrīzāk jau vajadzētu ko uzreiz gatavu, jo priekš modificēšanas laiks nepietiks.

BTW, kādi interesanti koncerti gaidāmi tuvākajā laikā? Bija doma maybe biļetes uzdāvināt...

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:06

[user]387|elSprogo|Help! Ko dāvināt sencim?[/user] Nedzer, nepīpē, patīk zvejot, medīt un, protams, Mercedes :) Ir kādi ieteikumi?

Nu, man šķiet zvejošana un medīšana jau paver iespējas. Manējas nedara vispār neko no šī saraksta...nu, izņemot dzeršanu protams :D Uzdāvini ehalotu vai laivas motoru, ja jau nav :)
Katram protams tās tradīcijas un situācija savādāka, bet es jau sen izeju uz visādiem praktiskiem nieciņiem - lauku produktiem, ievārījumiem, medu, speķīti, kādu tiešām vajadzīgu pirts priboru, kkādas štellītes veselībai. Vienvārd sakot, kko tādu ko uz ielas nenopirksi, un kas ir noderīgs. Patērējamas lietas, bet ar kādu pievienoto vērtību. Bet neko tādu, ko pirms ārā mešanas dažus gadus notur pagrabā, vai garāžā
:D

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:07

[user]387|elSprogo|[/user]Ta jau labāk mikroviļņu krāsni :D Hmmz, par tām glāzēm jāpaskatās, vienīgi baidos, ka tāda procedūra prasīs vairāk laika, kā reāli pieejams :( Visdrīzāk jau vajadzētu ko uzreiz gatavu, jo priekš modificēšanas laiks nepietiks.

BTW, kādi interesanti koncerti gaidāmi tuvākajā laikā? Bija doma maybe biļetes uzdāvināt...

glāzes es sagatavoju dienas laikā!

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:08

Pirts lietām labs ir MC 2 uz Krasta ielas

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:14

[user]2|SZ|[/user]iekš W211 ledusskapis ir ? Nav ?

Tad uzzvani dīlerim, šiem bija pa 160 Ls original.

Šito es pats paturēšu prātā ;) Viņiem viņi uz vietas glabājas? Liels vai mazs tāds skapis?

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:19

es to redzēju viņu katalogā pirms 3 mēnešiem, aksesuāru katalogā.

Help! Ko dāvināt sencim?

05. Novembris 2008, 11:19

tāds 50x50 manuprāt bij.
Tēma slēgta