07. Jūlijs 2005, 13:54
Radusies problēma.
Tā kā paša auto remontam atvēlētais mēnesis jau pārvērties divos, esmu piespiedu kārtā palicis bez automašīnas braucienam uz Norvēģiju no 17.-31. jūlijam. Faktiski laika arī vairs nav. Attiecīgi:
A) Vai kāds nezina kādu auto, kas spētu izturēt šo pasākumu un būtu sarunājams par saprātīgiem noteikumiem?
B) Realitāte var būt tāda, ka šāds auto ir jānopērk mazāk kā nedēļas laikā... arī tāda doma tiek apsvērta. Vajadzētu iekļauties 4500 EUR robežās.
Ja auto ir jāpērk (A variantam noteikumiem būtu atkāpes no šīm prasībām), tad gribētos tādu, ko vai nu pēc tam būtu viegli pārdot tālāk, vai piemeklēt tādu, ko paturēt. Paturamajam būtu jābūt ar automātisko ātrumkārbu, pieklājīga tilpuma motoram, uz bēdīgu aprīkojumu arī negribēsies parakstīties, jā, universāls arī nederēs. Protams, gatavi paturēt vienīgi Mercedes, OK, ko citu ekskluzīvu arī var piedāvāt. Padalaties informācijā, ja kādam kas kur zināms. Protams, par šo summu autoplači pilni, bet nopirkt problēmas arī negribas, vēl jo vairāk, ja tās parādās Norvēģijā...
07. Jūlijs 2005, 13:59
..paklau tu negribi panemt w114 tiiri labaa staavoklii (..nu staavokli var jau pirms pirksanas izcekot)...es kaut kur placii redzeeju ...man vins tiiri labi patika!!
07. Jūlijs 2005, 14:01
[user]6695|RIPS|[/user]..paklau tu negribi panemt w114 tiiri labaa staavoklii (..nu staavokli var jau pirms pirksanas izcekot)...es kaut kur placii redzeeju ...man vins tiiri labi patika!!
Hmmm... Es nezinu... Vispār jau būtu pilnīgs vājprāts ieviest vēl vienu antikvariātu, bet par tā cenām man vismaz viss skaidrs... Kurā placī?
07. Jūlijs 2005, 14:03
A kā izskatas W114? Vienkārši es arī plačos esmu redzējis vecos MB!!!
07. Jūlijs 2005, 14:10
..vienaa no placiem kas pie rumbulas ,bet kuraa neatceros!!...varbuut ja ir laiks aizbrauc paskaties.pameklee!!...un veel es ta iisti nesprotu kadu tad tu to masiinu meklee w124 ,w126,w123 !!!??spriezot peec atveeleetas naudas tas vareetu buut kaads no siem!!??
07. Jūlijs 2005, 14:13
Nu ja 4500Eur tad jau no tiem ko RIPS uzrakstīji, laikam W124...
07. Jūlijs 2005, 14:13
[user]26014|Roma|[/user]A kā izskatas W114? Vienkārši es arī plačos esmu redzējis vecos MB!!!

07. Jūlijs 2005, 14:16
yup!!tiesi tads!!
07. Jūlijs 2005, 14:17
Ideālā gadījumā tiktu no Vācijas atgādāts kāds pēdējo gadu W126 560 SEC, tika meklēts, bet finansu situācija mainījās, kā rezultātā prasībām bija jākļūst pieticīgākām. Tāpēc ideāli būtu kāda kupeja, iespējams, ka tieši W124. Realitāte? Realitāte ir laika trūkums, kamdēļ varētu izvēle krist par labu automašīnai, kas vienkārši spētu veikt šo pārbraucienu un pēc tam bez lielām pūlēm un nepatikšanām mainīt saimnieku, lai tas SEC tomēr vēlāk tiktu nopirkts. Un tāpēc vispār tiek meklētas arī iespējas iztikt bez šāda sasteigta pirkuma, citādi to nosaukt grūti.
07. Jūlijs 2005, 14:28
jaa viegli tas nebuus izdaraams!!