10. Decembris 2010, 00:09
:D
10. Decembris 2010, 00:10
Nepareizi. Lai kādas problēmas man būtu gadījušās, ar MB es vēl nekad neesmu neticis līdz mājai. Tas parasti ir nomiris ieripojot pagalmā vai kā līdzīgi. Tāpat kā pats ar MB neizbraucami dubļos iekūlies es neesmu nekad mūžā. Nu, piedzīvojumi ar G-klasi neskaitās un tajā riktīgajā noslīcināšanas reizē pie stūres es nebiju.09 December 2010 23:20:50 AnsisR rakstīja:
ak dies kaadi suudi jaavadaa liidzi braucot ar MB, lai buutu vismaz kaut kaada garantija, ka tiksi liidz maajaam![]()
10. Decembris 2010, 00:47
09 December 2010 23:20:50 AnsisR rakstīja:
ak dies kaadi suudi jaavadaa liidzi braucot ar MB, lai buutu vismaz kaut kaada garantija, ka tiksi liidz maajaam![]()
10. Decembris 2010, 01:02
10 December 2010 00:47:28 Ugis rakstīja:09 December 2010 23:20:50 AnsisR rakstīja:
Nu,te jau nav runa par to,ka bailes,ka MB jebkurā brīdī nojuks,un vajdzēs remontkomplektu,bet par dzīvesstilu- lai vienmēr visās situācijās viss būtu pa rokai! Gan pludmalē,gan mežā,gan pie ezera,gan ja draugam ričuks salūzt utt utt...
10. Decembris 2010, 01:31
10. Decembris 2010, 01:37

10. Decembris 2010, 09:13
09 December 2010 18:54:53 Mizx rakstīja:
Ā, dēlīti vadāju... MB domkratiem uz mīksta seguma lieti noder...
10. Decembris 2010, 09:55
10 December 2010 01:37:06 MBex rakstīja:
Viens otrs apraskts te ir labs. Varētu domāt ka mēs tuksnesī dzīvojam, un kuru katru dienu ieradīsies apokalipses jātnieki
Es kādreiz w124 arī vizināju daudzas no šeit uzskaitītām `noderīgām` pirmās nepieciešamības lietām:
Bija kaudzīte ar gadu gaitā sarūsējušiem instrumentiem (īpaši labas bija ierūsējušās plaķenes un skrūvgriezis ar apaļo galu).
Bija kaut kur savākti divi nelieli ugunsdzēšamie aparāti, kuri visticamāk nemaz nedarbojās.
Protams neiztikt bez oriģinālās 87. gada aptieciņas (tā man vel ir tagad kkur).
Bija vairāki striķi un šņores, par kuriem nekad neiedomājos, kad tos tiešām ievajadzējās. Pat elestīgais espanders man bija (reizi gadā tika pārbaudītas tā elestīgās spējas neuzdodot jautājumus par funkcionalitāti).
Vairākus m2 lielās plēves un milzīgo melno miskastes maisu rullis arī iederējās nekad neizmantoto lietu kolekcijā (vismaz nepelēja atšķirībā no striķiem).
Svarīgs atribūts bija vismaz 10 gadus vecais riepu lāpāmo putu balons (nemaz nemēģinātu to pārbaudīt vajadzības gadījumā).
Jā, man bija Īstā sapieru lāpsta, kura pēc ilgu gadu netraucētas vizināšanas salūza pirmajā izmantošanas reizē. Izrādās velti gadiem viņa tika paciesta sakostiem zobiem, jo bieži traucēja.
Salocītais ķīniešu kājas pumpis pat kādam noderēja (ne jau man).
Vienīgajā reizē, kad zapasku ievajadzējās, izrādījās, ka tā ir caura.
Caurs izrādījās arī stikla šķiedras cukura mais (kādu minēja Uģis) pēc daudzu gadu pacietīgas vizināšanas.
Vienīgās noderīgās lietas kuras sevi gadu gaitā pierādīja bija oriģinālā benzīna kanna, striķis un vadi.
Pievīla pat vīna un šampanieša pudeles, kuras saplīsa kādā no ziemām starp cukuru maisu un pumja kastīti. Grādīgākie nesaplīsa, bet arī nekad nenoderēja, jo kurš gan par tiem atceras, kad vajag?
Šeit uzskaitīts tāds stipri aptuvens bagāžnieka saturs (ir jau vel salons) neminot visādas jocīgas rezerves daļas u.c. brīnums kas tur gadiem vnk dzīvoja. Pieradumam liels spēks.
Mašīnās, ar kurām braucu tagad nav nekā no šī visa (izņemot kādu no trijām nosauktajām noderīgajām lietām+lietojams rezerves ritenis), un tagad tā kavējoties atmiņās secinu, ka labi vien ir, jo nekas no tā nenoder.
10. Decembris 2010, 10:27
09 December 2010 23:20:50 AnsisR rakstīja:

10. Decembris 2010, 10:41