Tēma slēgta

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 11:41

Jā, pensiju atgrieza, tagad grib apcirpt mūs... tāds arī ir rezultāts.
Cik garš, tik plats.
Ja valsts ir pilnīgā dir@#, tad jācērp būs. Ja neļaus apcirpt no viena gala, tad cirps no otra. Jo, neko citu kā apgraizīšanu, diemžēl, neviens izdomāt nespēj, jo visām pareizajām leitām ir vajadzīgs laiks.
Tagad mēs esam dziļā pakaļā, jo gadiem pirms tam neviens nav dzīvojis atbildīgi un ar skatu uz nākotni.

Tipa - krāns vienā dienā nevar izaugt liels, bet apgraizīt to var vienā minūtē. :D

Arī šodrīd skats nākotnē ir ļoti vājš. Tiek apcirtas jomas, kuras tiešā veidā ietekmē valsts nākotni. Dzimstība tiek veicināta ļoti minimāli.
Protams, ir jāņem vērā arī šī brīža cilvēces attīstības līmenis, kad visi tikai grib vairāk un vairāk un dzīvot tikai labāk un labāk, tāpēc vien vairošanās ir kļuvusi mazsvarīga, bet pastiprināta valsts politika šajā jomā tomēr būtu atbalsts idejai. Tādas nav.
Izskatās, ka valsts nākotne nav prioritāte.
Varbūt tas ir atstāts dieva ziņā? Ja reiz pēc PSRS utopijas sabrukuma kristietība ir kļuvusi tik svarīga... :hmz:

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 11:50

24 November 2010 11:40:03 bite747 rakstīja:
24 November 2010 10:54:28 Renoir rakstīja:
Par ko tad tu vaino Dombrovski?

man neticās, ka There is no other options, tas, ka jāgriež ir pat zirgam skaidrs, nu tak davaj griežam, nakuja mums 14 ministrijas? un n-tās aģentūras?

jāsāk ir ar sevi, nevis ar visiem pārējiem, pa to laiku sev palielinot atalgojumu, aizbildinoties ar to, ka viņiem tur baigi profesionāļī sēž, es pats tādus pāris pazīstu, ja viņi zaudēs valsts darbu, tad es pat nezinu ko tas cilvēks tālāk darīs, jo tas, ka viņš ir ideots bet toties kādam rada gabals ir pilnīgi normāla parādība

Tos "profesionāļus" tad arī vajag izgaismot un izmest...
Tikai no otras puses, tu zini, kāda ir atalgojuma politika valsts iestādēs (izņemot dažas treknās siles)?

Kas tur vispār grib strādāt in general?
Vai nu ideālu vadīti mazohisti, vai idioti, vai vieklie darboņi, kuri ir saskatījuši iespēju shēmot.
Pirmie no šī saraksta ir paši labākie, bet tādi ir mazākumā.

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 12:43

Renoir da beidz, jānogriež vismaz 50% no valsts amatpersonu krējuma, bet, ak vai, tās ir partijnieku vietas un Dombrovskim dūša par mazu...

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 12:52

24 November 2010 11:50:15 Renoir rakstīja:
Tikai no otras puses, tu zini, kāda ir atalgojuma politika valsts iestādēs (izņemot dažas treknās siles)?

zinu, un pietam ļoti labi :) viss tik bēdīgi nav, kā to mēģina parādīt

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 12:57

Par ko te raidījums? Ir kaut kas konkrēti zināms, kas tieši tiks paaugstināts?
Nav sanācis sekot pēdējās dienas nekam līdzi.

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 13:25

Karoče, Powerā jau viss skaidrs :D
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 69&start=0

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 13:37

24 November 2010 12:52:28 bite747 rakstīja:

Es par premjerministra algu tādu atbildību uzņemties negribētu. Viņš par valsts vadīšanu saņem tik, cik vidēja līmeņa projektu vadītājs normālā firmā.
Tas tikai penžām un 300 latu pelnītājiem šķiet, ka viņu algas ir kas īpašs.

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 14:32

labdien... man ir problema... šodien piebraucot pie maajas... sapratu ka ir pardurta riepa... jo shnjaakonja paraaadijusies.

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 14:35

24 November 2010 13:37:24 Renoir rakstīja:
24 November 2010 12:52:28 bite747 rakstīja:

Es par premjerministra algu tādu atbildību uzņemties negribētu. Viņš par valsts vadīšanu saņem tik, cik vidēja līmeņa projektu vadītājs normālā firmā.
Tas tikai penžām un 300 latu pelnītājiem šķiet, ka viņu algas ir kas īpašs.

atbildību? Kāds LV premjers ir sodīts? + redz lieliskas tālākās iespējas (skatīt Godmani) :shura:

Latviesu problemas

24. Novembris 2010, 14:36

Kur pazuda progresīvais ienākumu nodoklis?
Algas salīdzināt nav prātīgi, jāsalīdzina gada neto ieņēmumi.
Tēma slēgta