Tēma slēgta

Nummur zīmes -pazušana un saistītie jautājumi/izmaksas.

17. Marts 2010, 12:36

Sakarā ar to ka man beidzot pazudusi nummur zīme - ar skrūvēm jāskrūvē nedrīkst uzticēties tiem plastamsas štruntiem - rāmīšiem!:doh:
Rodas jautājums - ko darīt?
1. braukt ar tādu kā ir var nevar kas par to man būs?
2. ko CSDD teikt? nozaga pazuda cik maksās?
3. mašīna jāstiep uz nummuru salīdzināsānu ?

17. Marts 2010, 12:56

1) Sods par braukšanu bez numura zīmes paredzētajā vietā, summu nezinu, tās pamaina. Bet bija pietiekami.
2) Jaunas izgatavošana pēc oficiālās likmes — mājas lapā apskatāma. Tiaki neatceros, kā tur ar noteikumiem, jo dažos gadījumos bija jāņem pilnīgi jauns komplekts. VIN numuru salīdzināšana gan nav vajadzīga, cik atceros.

17. Marts 2010, 12:57

Jāraksta iesniegums policijā. Iespējams, ka nozaga kādi, lai to izmantotu kādām nelikumīgām darbībām, tā būs vieglāk pierādīt, ka neesi vainīgs.

01. Septembris 2010, 22:30

Mani jau sen interesē sekojoša lieta- pilna Rīga ar auto, kuriem ir diezgan ekskluzīvas auto numurzīmes, bet tās ir tās sērijas, kuras vēl nav pienākušas, cik saprotu. Piemēram VV-1, OK-79 utt.

Cik reāli ir dabūt tādu numuru, kurš vēl nav reģistrēts, bet kura sērija vēl tik drīz nebūs pieejama? Obligāti vajadzīgi baigie "gali" CSDD? Varbūt kādam tādi ir? Protams par atbilstošu samaksu.

Iepriekš paldies! ;)

01. Septembris 2010, 23:15

Divciparu un 3-4ciparu sērijas iet atsevišķi. Divciparnieki tūlīt beigsies, vai varbūt jau ir beigušies. Līdz kādām sērijām tikuši garie numuri tagad pat nezinu.
Tēma slēgta