Tēma slēgta

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

04. Marts 2008, 10:30

[user]168392|Valentiins|[/user]teikšu vienu, nezinu par dīzeli, bet benzīns toč paliek sūdīgs ar laiku, es pat kkad nesen rakstu pa to lasīju, ka pa pirmām padsmit dienām pazūd piedevu efekts - mūsu valsts gadījumā lasi "OKTĀNSKAITLIS" :x bet tad vēl pēc padsmit dienām ar kkas iztvaiko, ka bendža kļūst neieteicama braukšanai, tipa labāk svaigo 76 iegāzt :ninja:

Būtu interesanti palasīt, jo ieziemojot tvertne jāatstāj pēc iespējas pilna un tāpēc es vismaz reizi gadā braucu ar 4-6 mēnešus vecu degvielu. Un tieši tāpat "ieziemo" uz vairākiem gadiem. Auto ir sajūsmā un pielec bez problēmām. Un leju 98-to. Kaut kāda noslāņošanās -- jā, bet pēc paša ilglaicīgas pieredzes es no laba, veca benzīna nebaidos.

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

04. Marts 2008, 12:04

1.Vislētākā degviela ir Lihtenšteinā. Tur par 0.98EUR litrā pielej pilnas bākas visi tālbraucēji, kas brauc cauri :x . Tagad viela pārdomām: Kā viņiem var būt lētāk- Vieglāk pievest vai mazāka akcizes nodokļu politika? Pēc loģikas nevarētu būt ne viens ne otrs.

2. Savā CDI nekad neesmu lējis kreiso, vienkārši bail. Pirms tam bija Volvo 340 86 gada 1.6 bez turbīnas :whistle: - gāja sūdīgi. Kaut kad ielēju no fūres :arge: Iespiežot pedāli grīdā, knapi uz 90km/h gāja.`

P.S. Ar degvielu Latvijā ir tāpat kā ar Fantu Latvijā/Vācijā - nogaršo tur un te.

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

04. Marts 2008, 12:08

[user]222519|Emsis|[/user]
P.S. Ar degvielu Latvijā ir tāpat kā ar Fantu Latvijā/Vācijā - nogaršo tur un te.

Diemžēl tā ir un ne tikai ar Fantu :(

:iagree:

Degviela Ls 0,90 Litrā ?

04. Marts 2008, 12:16

[user]220401|kicis3|Par degvielas uzglabāšanu.[/user]8) Interesanti vai ir kāds zinātājs par degvielas uzglabāšanas noteikumiem, nu ne jau ugunsdrošības, bet glabāšanas ilgumu.
Jautājums attiecas uz dīzeleni. Vai tā nezaudē kautkādas kvalitātes īpašības nostāvot garāžā kādā kanniņā vai muciņā, teiksim pusgadu vai gadu? Tas ir ,vai ir jēga veidot kādus uzkrājumus nebaltām dienām?
Paldies!

Dieseli var glabat kautvai gadus 50 ..nekas vinjam nenotiks ..nu protams
ar nosacijumu ka tas arii ir diesels neviss kaukas atskjaidiits ar skiidinataju :D :D
Benziinu gan nevar glabat gadu desmitiem .. kaukas tur vinjam izmainas :ninja:
Tēma slēgta