Switch to full style
Tēma slēgta

iPad

28. Marts 2011, 14:40

ka dazhi zin, pashlaik esmu Begijaa ) te paardod Ipadus un 25. martaa starteeja Ipads 2. Ja kuram vajag, varu ari atvest. Domaju, ka cenas te bus mazakas, nekaa Latvijaa. Piedavati ir abu generationu modeli ar 16, 32 64 GB "Wi-Fi only" un "Wi-Fi + 3G" variaacijaas. :)

Update - cik saprotu, daaaaaaaaaaaaaaaaaaudz leetaak, nekaaa Latvijaaa :D
Pēdējo reizi laboja SJ - 28. Marts 2011, 14:55, kopā labots 1 reizi.

iPad

28. Marts 2011, 15:52

28 March 2011 15:40:05 SJ rakstīja:
ka dazhi zin, pashlaik esmu Begijaa ) te paardod Ipadus un 25. martaa starteeja Ipads 2. Ja kuram vajag, varu ari atvest. Domaju, ka cenas te bus mazakas, nekaa Latvijaa. Piedavati ir abu generationu modeli ar 16, 32 64 GB "Wi-Fi only" un "Wi-Fi + 3G" variaacijaas. :)

Update - cik saprotu, daaaaaaaaaaaaaaaaaaudz leetaak, nekaaa Latvijaaa :D

cik 16 GB ar Wi-Fi

iPad

28. Marts 2011, 19:04

379 eiro )

iPad

28. Marts 2011, 20:28

Apple grūti pirkt, pēc diviem mēnešiem droši vien iznāks iPad 2 Speed vai HD vai tamlīdzīgi :)

iPad

28. Marts 2011, 20:50

tas gan :D man vispaar likaas, ka nepaspeeja iPad izlaisst, jau iPad 2 gatavs :))

iPad

28. Marts 2011, 21:11

28 March 2011 21:28:08 Raimis rakstīja:
Apple grūti pirkt, pēc diviem mēnešiem droši vien iznāks iPad 2 Speed vai HD vai tamlīdzīgi :)
Tā gluži nebūs, viņiem visai konsekventi uzlabojumi tiek ieviesti 1x gadā un faktiski vienā un tajā pašā datumā (lai laicīgi var rindās iestāties...). Tā kā viena lieta ir uzreiz tikt pie jaunā modeļa un otra — arī pēc vairākiem gadiem tas strādās labāk kā konkurentu tā brīža analogi. Piedevām, iPadam jau īsti analogu nemaz nav, vismaz neesmu tādus ievērojis.

iPad

28. Marts 2011, 21:12

28 March 2011 21:50:03 SJ rakstīja:
tas gan :D man vispaar likaas, ka nepaspeeja iPad izlaisst, jau iPad 2 gatavs :))
LV nepaspēja iPad izlaist... Mēs tak te neandertālieši, mums tirdzniecībā tie tikai pēc tam, kad pārbaudītas testa grupas prāta spējas tos lietot.

iPad

28. Marts 2011, 21:19

Jā, LV ar novēlošanos parādās viss, izņemot dižķibeli :D :D

Bet kā ar eBay/Amazon opcijām? Taču arī jāsanak lētāk. Šipings vai butele SJ par vešanu.

P.S. Sauciet mani par vecu muļķi, bet nu neredzu šitiem planšetniekime pielietojumu, izņemot gultā grāmatas lasīt..

iPad

28. Marts 2011, 21:28

klau, ja es lidostaa stiepshu 3 ipad kastes savaa rokas bagaazhaa, mani vispaar laidiis iekshaa? :D it ka jau vajadzetu, nee?

iPad

28. Marts 2011, 21:41

28 March 2011 22:19:33 Jazznfunk rakstīja:

P.S. Sauciet mani par vecu muļķi, bet nu neredzu šitiem planšetniekime pielietojumu, izņemot gultā grāmatas lasīt..

Tas ir ja lieto privāti. Parunāju ar paziņu, kam tie darbam vajadzīgi, principā nu jau nemaz citādi vairs neprot. Bet tos nelieto vienus pašus, tos slēdz pie interaktīvajām tāfelēm, kādas tur projekcijas, datu pārraides un sinhronizācijas auditorijā, principā mazliet sāku žāvāties to visu klausoties bet sapratu, ka gultā grāmatas lasīt ir viens, bet pilnīgi cits ir profesionālās prezentācijas un kaut kādi interaktīvie pasākumi, videokonferences. Tad neviens dators tos nevarot aizstāt. Jā, pēc funkcijām arī neredzu jēgu sev tādu mājās turēt, vismaz pagaidām. Bet vēsturiski pašus datorus arī sākumā mājās turēt bija visai bezjēdzīgi...
Tēma slēgta